Ντέμης: «Η ΑΕΚ θέλει έναν πασαδόρο – Καταλάβαμε ότι έχουν θέμα με τον Μάνταλο»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ θέλει έναν πασαδόρο – Καταλάβαμε ότι έχουν θέμα με τον Μάνταλο»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολιάζοντας το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη αναφέρθηκε στην απουσία ενός πασαδόρου από την ομάδα, ενώ στάθηκε στην περίπτωση του Μάνταλου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο Novasports και συγκεκριμένα την ώρα που το θέμα της συζήτησης ήταν η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη, ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε στην απουσία ενός πασαδόρου από την ενδεκάδα της Ένωσης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μάλιστα στάθηκε στην περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου, τονίζοντας ότι φαίνεται πως για κάποιο λόγο ο Έλληνας άσος δεν πρέπει να παίζει.

«Πάλι η ομάδα έπαιζε χωρίς πασαδόρο. Πάλι δεν ήταν κανείς. ΟΚ, καταλάβαμε ότι εκεί στην ΑΕΚ έχουν ένα θέμα με τον Μάνταλο. Όποιος προπονητής και να έρθει… είναι θέμα προπονητών, είναι θέμα διοίκησης, είναι θέμα δεν ξέρω ποιου, ο Μάνταλος δεν πρέπει να παίζει -φαίνεται- στην ΑΕΚ.

Έχω ξαναπεί ότι είναι καλύτερα να φύγει. Δεν θα πω ότι έλλειπε αυτός, θα λέω -πλέον- ότι έλλειπε ένας πασαδόρος. Ο Αμραμπατ δεν είναι πασαδόρος. Και η ΑΕΚ με τους παίκτες που έχει, Αμραμπατ, Λιβάι, Τσούμπερ, Αραούχο θέλει έναν πασαδόρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ