Ολυμπιακός : Σενάριο για Μίτσελ

Ολυμπιακός : Σενάριο για Μίτσελ

Το όνομα του Μίτσελ έχει έρθει στο προσκήνιο του Ολυμπιακού για την πιθανή αντικατάσταση του Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Όσκαρ Γκαρθία βρίσκεται σε δεινή θέση έπειτα από την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό και λόγω της γενικότερης εικόνας των Πειραιωτών. Γι’ αυτό τον λόγο, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ονόματα προπονητών σε περίπτωση που ο Ισπανός προπονητής αποτελέσει παρελθόν από τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Μετά τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό πριν προσληφθεί ο Γκαρθία, και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ένα ακόμη όνομα έρχεται στο προσκήνιο, αυτό του Μίτσελ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Φως, ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών βρίσκεται στα υπόψιν ως αντι-Γκαρθία.

Ο 55χρονος κόουτς απολύθηκε πριν 3 μήνες από τη Μάλαγα και αυτή τη στιγμή δεν προπονεί κάποια ομάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ο Μίτσελ θα ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μολονότι η ομάδα του Πειραιά δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για να τον φέρει πίσω.

Ο Μίτσελ να υπενθυμίσουμε ότι είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό από τον τον Φεβρουάριο του 2013 και αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2015 και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ