Δεν επηρεάζει το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός η απόφαση Αυγενάκη

Δεν επηρεάζει το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός η απόφαση Αυγενάκη

Γεμάτο θα είναι το πέταλο της Θύρας 13 στο προσεχές ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό αφού ο νέος νόμος Αυγενάκη για τους οργανωμένους θα τεθεί σε ισχύ σε δέκα μέρες.

Με γεμάτη τη Θύρα 13 θα υποδεχτεί την Κυριακή (17/4) ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, δεν θα διατίθενται πλέον εισιτήρια στις θύρες των οργανωμένων και δικαίωμα εισόδου σε αυτές θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε απορίες και αναστάτωση στον κόσμο των «πράσινων» αφού η Λεωφόρος αναμένεται να είναι γεμάτη την Κυριακή. Όπως προκύπτει όμως από το ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα επηρεαστεί από τον νέο νόμο.

Πρώτον γιατί οι νόμοι ισχύουν δέκα μέρες μετά τη δημοσίευσή τους στο ΦΕΚ, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση έγινε σήμερα. Και δεύτερον γιατί όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ, οι ομάδες έχουν περιθώριο πέντε ημερών για να δώσουν απάντηση στην αστυνομία για το πόσα διαρκείας έχουν διατεθεί.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν είναι σαφές ότι δεν υφίσταται ζήτημα για το ντέρμπι των «αιωνίων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ