Ολυμπιακός: Περιμένει τον Μπουχαλάκη για το ντέρμπι ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Περιμένει τον Μπουχαλάκη για το ντέρμπι ο Μαρτίνς

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει να μάθει για την ετοιμότητα του Ανδρέα Μπουχαλάκη ο Πέδρο Μαρτίνς, εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε mood ντέρμπι έχει μπει ο Ολυμπιακός, καθώς οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πλέον στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (17/4, 21:30).

Την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι των «αιωνίων», ο Πορτογάλος περιμένει με μεγάλη αγωνία τα νεότερα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Η συμμετοχή του Έλληνα μέσου είναι σε ένα «τεντωμένο σχοινί», καθώς ο τραυματισμός που αποκόμισε στο φιλικό ειρήνης με τη Σαχτάρ τον έχει βάλει στη λίστα των αμφίβολων.

Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο τη δεδομένη στιγμή, καθώς ο αρχηγός των ερυθρόλευκων αναμένεται να δοκιμάσει και στη σημερινή προπόνηση, ώστε να δώσει… απαντήσεις και στον Μαρτίνς που θέλει να τα βάλει όλα σε μια σειρά.

Με τα τωρινά δεδομένα πάντως, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να ξεκινήσει βασικός στη Λεωφόρο, με τους Εμβιλά και Καμαρά να έχουν το προβάδισμα.

Βέβαια, ο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Μπουχαλάκη, περιμένοντας πλέον τη σημερινή προπόνηση για να καταλήξει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ