Ραγίζει καρδιές ο Άλβαρες: «Στα 8 έχασα τον πατέρα μου, στα 11 τον πατριό μου»

Ραγίζει καρδιές ο Άλβαρες: «Στα 8 έχασα τον πατέρα μου, στα 11 τον πατριό μου»

Ο Φεντερίκο Άλβαρες μίλησε για την τραυματική του παιδική ηλικία, όταν πρώτα έχασε τον πατέρα του και στην συνέχεια τον πατριό του.

O Φεντερίκο Άλβαρες φιλοξενήθηκε στο νέο επεισόδιο του podcast του Αστέρας Τρίπολης με τον Αργεντίνο να συγκλόνιζει. Ο άσος των Αρκάδων αναφέρθηκε στην δύσκολη παιδική ηλικία που είχε, όταν πρώτα έχασε τον πατέρα του και στην συνέχεια τον πατριό του.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ στην συνέχεια μιλάει για τον άνθρωπο που τον έκανε να ακολουθήσει το όνειρό του ποδοσφαίρου και τον βοήθησε να πατήσει ξανά στα πόδια του μετά το διπλό χτύπημα που είχε δεχτεί.

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Άλβαρες στο podcast του Αστέρα Τρίπολης: 

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από τα 5 μου χρόνια, σε μια τοπική ομάδα, έπαιζα και με τους φίλους μου στο δρόμο. Γενικότερα μέχρι την ηλικία των 8 περνούσα αρκετά καλά. Από πολύ μικρή ηλικία οι γονείς μου με στήριξαν, ήταν πάντα μαζί μου και από την άλλη είχα και τον θειο μου που ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Ρίβερ ο οποίος με συμβούλεψε σε πολλά πράγματα και όλα πήγαιναν μια χαρά.

Ο Ματίας Σουάρες ο θείος μου με στήριζε πολύ. Δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Κοιμόμασταν και μας πήραν τηλέφωνο ότι ο πατέρας μου είχε ένα ατύχημα και έχασε την ζωή του. Από τη μια στιγμή στην άλλη καταλάβαμε ότι η ζωή είναι κάτι πολύ σημαντικό που τη μια στιγμή μπορείς να το έχεις, την άλλη όχι. Οπότε μείναμε μόνο εγώ, οι αδελφές μου και η μητέρα μου, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά στην συνέχεια για να μας μεγαλώσει όπως ήθελε και την στοίχισε πολύ.

Όταν ήμουν 11 χρονών η μητέρα μου γνώρισε κάποιον άλλον άντρα και αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή της. Εκεί που φαίνονταν ότι όλα είναι καλά, ο πατριός μου ένιωσε μια αδιαθεσία. Πήγαμε στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με καρκίνο. Στην συνέχεια έπεσε σε κώμα και πέθανε δυστυχώς. Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα πάνω που είπαμε ότι είχαμε βρει τα πατήματά μας.

Η μητέρα μου δεν μπόρεσε να επανέλθει, έμαθε να ζει με αυτό το διπλό χτύπημα. Αρκετά δύσκολα χρόνια και από οικονομικής άποψης, για αυτό λέω δόξα το θεώ που εγώ συνέχισα το ποδόσφαιρο και μπορώ να βοηθάω την οικογένεια μου στην Αργεντινή, αλλά και επειδή κάνω αυτό που ήθελε ο πατέρας μου.

Για εμένα εκείνη η περίοδος ήταν πολύ σκοτεινή, όταν έχασα τον πατέρα μου έχασα κάθε όνειρο να γίνω ποδοσφαιριστής. Δεν σκεφτόμουν το ποδόσφαιρο ως κάτι που θα μπορούσα να ακολουθήσω επαγγελματικά. Ωστόσο είχα τη βοήθεια του θείου μου που δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει σε έμενα, να με επαναφέρει και στον δρόμο του σχολείου. Μετά από αυτή την πρώτη περίοδο που δεν ήθελα να κάνω τίποτα, μαζί με τη βοήθεια του θείου μου μπήκα ξανά στις σωστές ράγες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ