Άρης: Ξεκαθαρίζει για Σάσα

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Σάσα

Ελάχιστες οι πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή του ντέρμπι (17/4) με τον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος, που θα δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση.

Εξαιρετικά αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Λούκας Σάσα στην αποστολή του αυριανού (17/4) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι θα λείψει από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, τα πράγματα, είναι, όμως, δύσκολα, καθώς ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Ο Σάσα θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης και αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Μπούργος και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Οι ελπίδες, για κάτι τέτοιο, είναι βέβαια λίγες, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και να βρίσκεται στους εκλεκτούς του Αργεντινού τεχνικού, δεν λογίζεται σε καμία περίπτωση για το βασικό σχήμα, αλλά θα καθίσει στον πάγκο.

Ο Εντιαγέ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα και αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Ματίγια στα αμυντικά χαφ. χωρίς, όμως, να μπορεί να αποκλειστεί και η λύση του Ντουκουρέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ