Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Δεν «Χ»άλασε κανέναν

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Δεν «Χ»άλασε κανέναν

Σε ένα ματς το οποίο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν ισόπαλοι στο Αγρίνιο χωρίς τέρματα. Ελάχιστες οι τελικές στο ματς.

Σε ένα ματς το οποίο θα ξεχαστει πάρα πολύ γρήγορα Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης κόλησσαν στο μηδέν στο Αγρίνιο, για την 4η αγωνιστική των play out της Superleague.

Πρώτος βαθμός για τον Παναιτωλικό σε αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα, έχασε την ευκαιρία ο Αστέρας να προσπεράσει τον ΟΦΗ. Στους 33 και στην 11η θέση οι Αγρινιώτες, στους 40 και στην 8η οι Αρκάδες.

Ο Αστέρας ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 2ο λεπτό ο Ριέρα έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή, έπειτα από ωραία διαγώνια μπαλιά, όμως ο Ανέστης απέκρουσε. Στο 13′ ο Ριέρα είχε νέα καλή στιγμή, όταν βρέθηκε απέναντι απ’ τον κίπερ του Παναιτωλικού, τον οποίο δεν νίκησε.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να γίνει πιο απειλητικός. Στο 26′ ο Περέιρα πλάσαρε από μακριά, με τον Τσιφτσή να αποκρούει. Στο 44ο λεπτό ο Αντούνες είχε καλή στιγμή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τους Αρκάδες να έχουν ναι μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Ανέστη.

H μεγάλη ευκαιρία έλειπε από το παιχνίδι, με τον ρυθμό της αναμέτρησης να πέφτει. Στο 84′ ο Κρέσπι έκανε ένα σουτ που δεν απείλησε, όπως συνέβη αμέσως μετά και με τον Βέργο. Έτσι μοιραία το 0-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Μεντόσα, Ντουάρτε, Ντίας, Βέργος

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Αντζουλά, Αλβάρες, Μουνάφο, Σανταφέ, Τιλίκα, Σίτο, Ριέρα, Μπενίτο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ