Δεύτερος γάμος – υπερπαραγωγή για τον Σισέ – Τα δύο BMW, AUDI δώρο, τα χρυσαφικά και η… πεθερά (Pics, Vids)

Δεύτερος γάμος – υπερπαραγωγή για τον Σισέ – Τα δύο BMW, AUDI δώρο, τα χρυσαφικά και η… πεθερά (Pics, Vids)

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ετοιμάζεται για τον δεύτερο γάμο του το καλοκαίρι. Έναν γάμο υπερπαραγωγή με δώρα αυτοκίνητα, χρυσαφικά, αλλά και μια... ιδιαίτερη πεθερά.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός κάνει μια τρομερή χρονιά, κατέκτησε και το Κόπα Άφρικα και έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την αξία του, αλλά και να αναγκάσει πολλές ομάδες να παρακολουθούν την περίπτωση του ενόψει καλοκαιριού.

Παρόλα αυτά ο Σισέ είναι συγκεντρωμένος στους ερυθρόλευκους και θέλει το νταμπλ στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που ετοιμάζεται για τον δεύτερο γάμο του. Ο «βράχος» του Ολυμπιακού αναμένεται μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με τον Ολυμπιακό να κάνει έναν γάμο – υπερπαραγωγή στην πατρίδα του, με την ηθοποιό Μέρι Λουίς Ντιό, η οποία είπε το «ναι» στον Σισέ το Σάββατο.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ, όπως συνηθίζεται στην πατρίδα του, έκανε έκπληξη στη μέλλουσα σύζυγο του, προσφέροντας της δυο αυτοκίνητα δώρο (ένα BMW και ένα AUDI), αλλά και χρυσαφικά μεταξύ άλλων. Στη Σενεγάλη είναι ένα κομμάτι της προετοιμασίας και της γιορτής που γίνεται από την πλευρά της νύφης, η οποία δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που θα δείτε και σε ένα βίντεο παρακάτω, όπου επικοινωνεί το ζευγάρι με βίντεοκλήση και η γνωστή ηθοποιός ξεσπάει σε κλάματα για τον Σισέ. Ωστόσο, αυτή που έχει «κλέψει» την παράσταση στις προετοιμασίες, προκειμένου να παρουσιάσουν από την οικογένεια της νύφης τον γαμπρό δεν είναι άλλη από την πεθερά, η οποία έκανε έρευνα για να δει αν ο Σισέ είναι καλός γαμπρός για την κόρη της. Η έρευνα της φαίνεται να απέδωσε καρπούς και πλέον ο Σισέ ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, από τον πρώτο του γάμο που διήρκησε μόλις λίγους μήνες, έχει ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών.

Δείτε τη μέλλουσα γυναίκα του Σισέ: 

Η πεθερά του Σισέ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ