Άρης: Αποφασισμένος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Αποφασισμένος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος θέλει να μείνει στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, κερδίζοντας με την συμπαράσταση των οπαδών της, το σημερινό (19.30) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στο σημερινό (19.30) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς θέλει να παραμείνει στην τρίτη θέση και ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, να αυξήσει τη διαφορά από τους «διώκτες» του.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ψυχολογία, μετά τη σπουδαία επικράτηση τους επί της ΑΕΚ, αλλά και μια σημαντική απουσία, αυτή του τραυματία Σάσα, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Προβάδισμα για να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο στα χαφ, φαίνεται πως έχει, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε ο προπονητής του Άρη, ο Ντουκουρέ., που θα αγωνιστεί δίπλα στον Ματίγια.

Ακόμα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Μπράμπετς στο βασικό σχήμα, με τον Τσέχο να είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, ο Εμπακατά έχει προβάδισμα έναντι του Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ ο Γκάνεα θα ξεκινήσει στο αριστερό.

Ξεκάθαρα τα πράγματα στις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής, με τον Ιτούρμπε δεξιά και τον Μανσίνι αριστερά, ενώ ο Πάλμα έχει προβάδισμα για τη θέση πίσω από τον Καμαρά (θα ξεκινήσει στην κορυφή), με τους Εντιαγέ, Γκαρσία και Γκάμα να τη διεκδικούν, επίσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ