Πήρε την κατηφόρα ο ΠΑΟΚ (vids)

Πήρε την κατηφόρα ο ΠΑΟΚ (vids)

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο ως ηττημένος.

Για δεύτερη φορά φέτος, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Άρη σε ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Σε τρία παιχνίδια κόντρα στους «κίτρινους», ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει δύο ήττες, μία ισοπαλία και κανένα γκολ!

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος ωστόσο, είναι αυτή που «υπέγραψε» μια πολύ κακή εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον αποκλεισμό από το Europa Conference League, οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν και στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης.

Για τον ΠΑΟΚ, αυτή ήταν η τέταρτη του συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Τέσσερα παιχνίδια, στα οποία οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε ένα θετικό αποτέλεσμα. Κόντρα σε Παναθηναϊκό, Μαρσέιγ (x2) και Άρη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε το αρνητικό 4×4, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να βλέπει την ομάδα του να χάνει σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, έχοντας σκοράρει μάλιστα μόλις δύο φορές.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος που έβαλε τον ΠΑΟΚ στα… σχοινιά. Λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησε το δύσκολο παιχνίδι στη Μασσαλία με τη Μαρσέιγ, η οποία βγήκε νικήτρια και στη ρεβάνς της Τούμπας.

Το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν η ευκαιρία του ΠΑΟΚ να βάλει «στοπ» στο αρνητικό σερί, ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά δεν τα κατάφερε και έτσι το… 4×4 είναι γεγονός…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ