Ματίγια: «Τα δώσαμε όλα και για τον κόσμο μας»

Ματίγια: «Τα δώσαμε όλα και για τον κόσμο μας»

Ο Χαβιέ Ματίγια μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης υπέταξε ξανά (1-0) τον ΠΑΟΚ, πανηγυρίζοντας ακόμη ένα σπουδαίο τρίποντο.

Ο Χαβιέ Ματίγια εμφανίστηκε πανευτυχής μετά το τέλος του ματς, υπογραμμίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν τα πάντα για τη νίκη.

Παράλληλα, ο άσος του Άρη αναφέρθηκε στη συνέχεια της ομάδας, ενώ στάθηκε και στην υποστήριξη του κόσμου.

Πού οφείλεται η νίκη:

«Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση, γνωρίζαμε ότι θα πρέπει να πιέσουμε ψηλά και να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας και να παίξουμε με τον τρόπο που γνωρίζουμε πιστεύοντας στους εαυτούς μας».

Πόσο βοηθά τον Άρη η νίκη και η τρίτη θέση για το ευρωπαϊκό εισιτήριο:

Για το ξέσπασμα στο τέλος:

«Πρόκειται για το ντέρμπι της πόλης και φυσικά είναι σημαντικό το γεγονός ότι παίζαμε για μία θέση στην Ευρώπη και θέλαμε επίσης να κερδίσουμε αυτό το ματς και για τον κόσμο του Άρη που ήταν και σήμερα μαζί μας».

«Οι παλιοί γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι, οπότε μεταφέραμε στους συμπαίκτες αυτό που θα πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε το ματς»

Για την κόκκινη που δέχθηκε ο Μπούργος: 

«Δεν είναι πρώτη φορά που οι δύο πάγκοι έχουν ένταση μεταξύ τους, ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι έτσι και είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν αυτά, είναι ντέρμπι».

Αν ο Άρης δίνει παραπάνω βάση στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τα υπόλοιπα:

«Δεν είναι ότι δίνει παραπάνω σημασία, το ίδιο το σώμα σου λέει να πας πιο γρήγορα και να έχεις ένταση, είναι ένα σημαντικό ματς για πολύ κόσμο και σε τελική ανάλυση σε κάθε πόλη υπάρχει ένα ντέρμπι που οι ομάδες τα δίνουν όλα».

Αν αφιερώνει τη νίκη στον απόντα Σάσα:

«Ο Σάσα είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης, το έχει αποδείξει όλη τη σεζόν αλλά έχουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχει βάθος, σήμερα έπαιξε ο Ντουκουρέ που σκόραρε κιόλας, αλλά η αφιέρωση της νίκης πηγαίνει στο… σκυλάκι του που πέθανε χτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ