Τικίνιο: «Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, έχουμε μόνο τελικούς»

Τικίνιο: «Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, έχουμε μόνο τελικούς»

Ο Τικίνιο Σοάρες μίλησε για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του τίτλου, αλλά και για τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ο Τικίνιο Σοάρες μίλησε στη Βραζιλία για τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό, τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος και την προσαρμογή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στις δηλώσεις του στο «GE» αναφέρθηκε στο φινάλε της σεζόν και στα playoff, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν μόνο τελικούς μέχρι το τέλος για να στεφθούν πρωταθλητές, αλλά και για να διεκδικήσουν το Κύπελλο.

Ο Τικίνιο που έχει σκοράρει 12 φορές τη φετινή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα και αρκετά εκ των οποίων σημαντικά, σχολίασε τις δυνατότητες της ομάδας, ενώ μίλησε και για τα προσωπικά του επιτεύγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε μόνο τελικούς μέχρι το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι πιστεύουμε. Μεγάλη παιχνίδια απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, και είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να πετύχουμε και τον μεγάλο μας στόχο, που είναι να είμαστε πρωταθλητές».

«Νιώθω καλά και θέλω να πετύχω όλους τους στόχους μου, τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά. Νομίζω ότι ήταν μια σεζόν όπου έμαθα πολλά. Πιστεύω ότι έχει τα πάντα η φετινή σεζόν για να προχωρήσει και να τελειώσει με επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ