«Θέλει Μισελέν η Μονπελιέ»

«Θέλει Μισελέν η Μονπελιέ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, η Μονπελιέ ενδιαφέρεται για τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ.

Στη μεταγραφική λίστα της Μονπελιέ φέρεται να βρίσκεται ο Κλεμάν Μισελέν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο υπήρξε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «francebleu.fr» το οποίο ανέφερε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι η Μονπελιέ θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αμυντική της γραμμή και ένας από τους παίκτες που εξετάζεται είναι ο δεξιός μπακ της Ενωσης.

Το όνομα του 24χρονου βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της γαλλικής ομάδας και δεν αποκλείεται μετά το τέλος της σεζόν να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Μισελέν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γάλλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 2 ασίστ σε 1431 λεπτά.

Το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση της στο δεξί άκρο της κιτρινόμαυρης άμυνας από τον Λάζαρο Ρότα και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Ενωση. Εκτός από την Μονπελιέ, το όνομά το έχει συνδεθεί επίσης και με την Σεντ Ετιέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ