«Παναθηναϊκός και Λέγκια ενδιαφέρονται για τον Φάμπιο Γκονθάλεθ της Λας Πάλμας»

«Παναθηναϊκός και Λέγκια ενδιαφέρονται για τον Φάμπιο Γκονθάλεθ της Λας Πάλμας»

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκεται ο 25χρονος μέσος της Λας Πάλμας, Φάμπιο Γκονθάλεθ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ισπανικά και πολωνικά δημοσιεύματα.

Ισπανοί και Πολωνοί αναφέρουν πώς τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Λέγκια Βαρσοβίας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 25χρονου χαφ της Λας Πάλμας Φάμπιο Γκονζάλεθ.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας των Καναρίων Νήσων La Provincia, αλλά και η πολωνική ιστοσελίδα transfery.info, τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός μαζί με τη Λέγκια Βαρσοβίας ενδιαφέρονται για τον Φάμπιο Γκονθάλεθ της Λας Πάλμας.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο αθλητικός διευθυντής της Λέγκια, Γιάτσεκ Ζιελίνσκι εργάζεται σκληρά για την ενίσχυση της ομάδας και εξετάζει την περίπτωση του Γκονζάλες, αλλά υπάρχει και ο Παναθηναϊκός που ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ισπανός κεντρικός μέσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Λας Πάλμας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά συνολικά 25 συμμετοχές, μοιράζοντας και μία ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ