Δείπνο… συσπείρωσης στην ΑΕΚ μετά από πρωτοβουλία του Τσούμπερ

Δείπνο… συσπείρωσης στην ΑΕΚ μετά από πρωτοβουλία του Τσούμπερ

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της κρίσιμες αναμετρήσεις και μετά από πρωτοβουλία του Στίβεν Τσούμπερ, οι «κιτρινόμαυροι» παίκτες έφαγαν όλοι μαζί το βράδυ της Πέμπτης (28/4).

Μετά την αρχηγική ομιλία στους Ζωσιμάδες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Στίβεν Τσούμπερ βγήκε ξανά μπροστά, αναλαμβάνοντας ακόμα μια σημαντική πρωτοβουλία.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός κανόνισε ομαδικό γεύμα για ολόκληρη την κιτρινόμαυρη οικογένεια το βράδυ της Πέμπτης στη Γλυφάδα. Είναι μια ξεχωριστή κίνηση από το 30χρονο, που ενισχύει και τον ηγετικό ρόλο που έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα.

Λίγες μέρες πριν τον πρώτο «τελικό» Ευρώπης (1/5) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Τσούμπερ κανόνισε αυτό το δείπνο, προκειμένου να συσπειρώσει τους «κιτρινόμαυρους» παίκτες. Η ΑΕΚ ρίχνει τις τελευταίες της… ζαριές για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο Ελβετός κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του.

Μάλιστα, μέσω ανάρτησης στα social media, ο Γιώργος Τζαβέλλας έσπευσε να ευχαριστήσει τον Στίβεν Τσούμπερ για την πρωτοβουλία του, ενώ τον… παρακίνησε να παραμείνει στον δικέφαλο.

ΑΕΚ: Ομαδικό γεύμα με πρωτοβουλία Τσούμπερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ