Οριστικό: Συμφωνία ΑΕΚ-Αλμέιδα για 2+1 χρόνια!

Οριστικό: Συμφωνία ΑΕΚ-Αλμέιδα για 2+1 χρόνια!

Προπονητής της ΑΕΚ θα είναι ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την Ένωση για συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θα υπογράψει για 2+1 χρόνια κι από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει κι επίσημα το έργο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα και τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από χθες ξεκίνησε η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στις δύο πλευρές και πλέον η συμφωνία έχει οριστικό χαρακτήρα με τον Αργεντινό τεχνικό να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να επαναφέρει την ΑΕΚ στον δρόμο των επιτυχιών.

Πλέον ο Αλμέιδα αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό και το υπόλοιπο τιμ του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν και από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Αλμέιδα αναμένεται άμεσα στην Αθήνα και είναι πολύ πιθανό να δει το ματς με τον ΠΑΟΚ από το μπουθ της Τούμπας την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να έχει από κοντά άποψη για τη νέα του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ