Παναθηναϊκός: Στρέφει την προσοχή του σε Άρη – 50-50 οι πιθανότητες για Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Στρέφει την προσοχή του σε Άρη – 50-50 οι πιθανότητες για Μπρινιόλι

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Μετά από δύο νίκες επί της Λαμίας, η θέση στον τελικό του Κυπέλλου εξασφαλίστηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο (19:00), το οποίο είναι καθοριστικό, με το «τριφύλλι» να θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η προετοιμασία των «πρασίνων» για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς θα μπει στην τελική της ευθεία από σήμερα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να σχεδιάζει το πλάνο νίκης στη Λεωφόρο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι πιθανότητες για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι 50-50, με τον Ιταλό γκολκίπερ να έχει ενοχλήσεις στα πλευρά από το προχθεσινό ματς Κυπέλλου με τη Λαμία και χθες έκανε θεραπεία. Τις επόμενες μέρες θα ξεδιαλύνει το τοπίο για τη συμμετοχή του.

Από εκεί και πέρα, ο Ρούμπεν, που δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ματς, καθώς δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ