Οι Βούλγαροι επαναφέρουν Ντεσπότοφ για τον Ολυμπιακό (vids)

Οι Βούλγαροι επαναφέρουν Ντεσπότοφ για τον Ολυμπιακό (vids)

Τα Βουλγαρικά μέσα φέρνουν ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, την περίπτωση του εξτρέμ της της Λουντογκόρετς.

Ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, επαναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Βουλγαρία το όνομα του εξτρέμ της Λουντογκόρετς, Κίριλ Ντεσπότοφ.

Πιο συγκεκριμένα ο Βούλγαρος δημοσιογράφος Μετόντι Σουμάνοφ (guardian, four four two, sky sports, revista Panenka κ.ά.) αναφέρει πως το όνομα του Βούλγαρου άσου, έχει πέσει ξανά στο «τραπέζι» για τους Πειραιώτες.

Έναν παίκτη που είδαν από κοντά φέτος οι Πειραιώτες, όταν αντιμετώπισαν τη βουλγαρική ομάδα στα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα, είχε σκοράρει στο παιχνίδι που είχε γίνει στο Γ. Καραϊσκάκης και είχε βοηθήσει την Λουντογκορέτς να πάρει την ισοπαλία (1-1). Το report του Σουμάνοφ αναφέρει πως «ο Ολυμπιακός έχει το βλέμμα του στραμμένο στον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος είχε φανταστική απόδοση απέναντι στους ‘γίγαντες’ από την Ελλάδα, στα προκριματικά του Champions League αυτής της σεζόν (ρεπορτάζ της εφημερίδας Tema Sport)».

Ο 25χρονος εξτρέμ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λουντογκόρετς μέχρι το καλοκαίρι του 2024, δεν είναι η πρώτη φορά  που ακούγεται για τον πειραϊκό σύλλογο, αφού στο παρελθόν το όνομά του είχε γραφτεί πολλές φορές για τους Ερυθρόλευκους. Ο Ντεσπότοφ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τα χρώματα της Λουντογκόρετς έχοντας καταγράψει 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής, με απολογισμό 8 τέρματα και 12 ασίστ.

Νούμερα, που τον έχουν φέρει στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου, ενώ πλέον η αξία του στο χρηματιστήριο αγγίζει τα 3.2 εκατ. ευρώ.

Εκτός από το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό, ενώ πολλές φορές έχει προσφέρει λύσεις και ως δεύτερος επιθετικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ