Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» για τον ΠΑΟΚ: Παίρνει στόπερ από τη Νορβηγία (vid)

Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» για τον ΠΑΟΚ: Παίρνει στόπερ από τη Νορβηγία (vid)

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του 26χρονου στόπερ της Βαλερένγκα, Ιβάν Νάσμπεργκ.

Σε μεταγραφικό οργασμό φαίνεται πως βρίσκεται ο ΠΑΟΚ! Μετά τη συμφωνία με τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς για την απόκτηση του Νικολάς Κουαλιατά, ο Δικέφαλος φέρεται να είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον 26χρονο στόπερ της Βαλερένγκα, Ιβάν Νάσμπεργκ.

Ο ύψους 1.87 κεντρικός αμυντικός, έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ ενώ είναι ιδιαίτερα ικανός με την μπάλα στα πόδια βοηθώντας στο χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω. Αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Βαλερένγκα με τη φανέλα της οποίας έκανε ντεμπούτο στα 17 του και έχει καταγράψει συνολικά 141 συμμετοχές και 4 γκολ.

Το μοναδικό διάλειμμα στην παρουσία του στη Βαλερέγκα ήταν όταν το 2016 παραχωρήθηκε για μία σεζόν δανεικός στη σουηδική Βάρμπεργκ. Πλέον μάλιστα είναι κι ένας εκ των αρχηγών της νορβηγικής ομάδας, καθώς τη φετινή σεζόν έχει φορέσει το περιβραχιόνιο σε τρία από τα τέσσερα ματς.

Το συμβόλαιο του με τη Βαλερέγκα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, και στην τρέχουσα σεζόν που ξεκίνησε στις αρχές Απρίλη έχει αγωνιστεί και στα τέσσερα ματς βγάζοντας 90λεπτ ενώ έχει και μία ασίστ στο ενεργητικό του. Ο Νάσμπεργκ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζοσέ Μποτό και είναι διεθνής με όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της Νορβηγίας, πέραν των ανδρών.

Οι επαφές είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, με τον Νορβηγό να γίνεται κάτοικος Τούμπας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ