Δεληζήσης: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη»

Δεληζήσης: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη»

Στον Άρη θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Γιώργος Δεληζήσης.

Με τα «κίτρινα» θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο αρχηγός του Άρη ανέφερε για ακόμη μια φορά πως θέλει να τερματίσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς πρόσθεσε πως η ομάδα του Μπούργος μπορεί να φύγει από τη Λεωφόρο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Όπως είναι η βαθμολογία και τα παιχνίδια που υπολείπονται, αυτός ο αγώνας και για εμάς και για τον Παναθηναϊκό θα είναι σαν τελικός. Θεωρώ ότι με ένα καλό αποτέλεσμα θα είμαστε με 80% πιθανότητες στην 4άδα. Δεν θεωρώ ότι θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι που είχε μεσοβδόμαδα. Θα παίξουμε σε μία καυτή έδρα στη Λεωφόρο, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και στην τακτική που μας έχει δώσει ο προπονητής μας, να έχουμε καθαρό μυαλό, να κρατήσουμε το μηδέν και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορούμε και θα το δείξουμε την Κυριακή».

Για τη χρονιά εν γένει:

«Ήταν μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα, μας αδικεί η βαθμολογική θέση που έχουμε και γενικότερα η εικόνα που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ήταν μια ζέστη, μία κρύο για τον κόσμο, αλλά εκεί που η ομάδα την έπαιρνε από κάτω ξανασηκωνόταν και θεωρώ ότι πρέπει να κλείσουμε ιδανικά με την έξοδο στην Ευρώπη».

Για την έλευση του Μπούργος και τι έχει αλλάξει:

«Έχει αλλάξει σίγουρα η ψυχολογία, είναι ένας προπονητής ξένος που μιλά στη γλώσσα που μιλούν και οι περισσότεροι παίκτες, πάντα μια αλλαγή βοηθάει, αλλάξαμε λίγο την τακτική. Δεν είναι ότι δεν ήμασταν καλά και με τον κ.Μάντζιο, φταίμε κι εμείς, έχουμε ευθύνη, να μην τα ρίξουμε όλα εκεί. Γιατί πάντα τη ρίχνουμε στους προπονητές, πρέπει κι εμείς να πάρουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. Κοιτάμε την τελική ευθεία και πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Για το μέλλον του:

«Δε θα σταματήσω, έχω κι άλλα να δώσω. Θα κάνω μια κουβέντα με τον πρόεδρο, έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις. Θέλω και του χρόνου να είμαι εδώ, αλλιώς θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω στον Άρη και να κλείσω εδώ».

Τέλος έδωσε και τις ευχές του:

«Χρόνια πολλά. Εύχομαι να σταματήσει και ο πόλεμος στην Ουκρανία, το μυαλό όλων είναι εκεί, γιατί είναι και κάτι που μας επηρεάζει. Εύχομαι υγεία και όσον αφορά εμάς, στο τελικό finish να πάμε την ομάδα στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ