Μαρτίνς: «Πάντα στηριζόμαστε στον Ρόνι Λόπες! Επρεπε να το τελειώσουμε νωρίτερα…»

Μαρτίνς: «Πάντα στηριζόμαστε στον Ρόνι Λόπες! Επρεπε να το τελειώσουμε νωρίτερα…»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού (3-2) επί του ΠΑΣ Γιάννινα και αναφέρθηκε στο buzzer beater του Ρόνι Λόπες!

Με buzzer beater γκολ του Ρόνι Λόπες, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση (3-2) του ΠΑΣ Γιάννινα και βρίσκεται… αγκαλιά με το 47ο πρωτάθλημά του.

Μετά και το τελευταίο σφύριγμα, ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των «ερυθρολεύκων», υπογραμμίζοντας πως θα έπρεπε να… τελειώσουν νωρίτερα το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για τη νίκη: «Κάναμε τα πάντα σήμερα για να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι και όχι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δεν σκοράραμε στις στιγμές που έπρεπε. Επίσης κάναμε αρκετά λάθη και είχαμε ανησυχία και ανασφάλεια. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Θα ήταν άδικο οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα. Θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που δεν κουράστηκαν να μας στηρίζουν και οφείλεται σε αυτούς που δεν σταμάτησαν να μας πιστεύουν».

Για το γκολ στο φινάλε: «Το ότι βάλαμε το γκολ της νίκης στο τελευταίο δευτερόλεπτο, μας δίνει κουράγιο. Έπρεπε να γυρίσουμε στις νίκες και ειδικά τώρα στο τέλος του πρωταθλήματος».

Για τον Ρόνι Λόπες: «Ο Ρόνι δουλεύει καλά εδώ και καιρό. Πάντα στηριζόμαστε πάνω του, βοήθησε την ομάδα, ξέραμε τι έπρεπε να κάνει. Είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ