Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς

Την περίπτωση του τερματοφύλακα του Απόλλων Λεμεσού, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα δημοσιεύματα από την Σερβία.

Το καλοκαίρι πλησιάζει, και όπως είναι λογικό οι ομάδες έχουν αρχίσει ήδη να τρέχουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Έτσι και στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, έχουν αρχίσει να ξεψαχνίζουν την αγορά προκειμένου να ενισχύσουν το δυναμικό της ομάδας στις θέσεις που «πονά».

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μεταδίδουν τα μέσα από την Σερβία ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ψηλά στην λίστα του, το όνομα του  Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς!

Πρόκειται για τον 29χρονο τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λεμεσού, της ομάδας που οδηγεί την κούρσα του κυπριακού πρωταθλήματος και είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, με τον Δικέφαλο να τον θέλει όπως αναφέρουν στην πατρίδα του για αντικαταστάτη του Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο Γιοβάνοβιτς κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει περάσει από την Ραντνίσκι, την Άαρχους, την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και την Ουέσκα, πριν πάει στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2020.

Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει με την φανέλα του Απόλλων Λεμεσού 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ