Τι γίνεται με Σισέ, Μανωλά και Λαλά εν όψει Τούμπας

Τι γίνεται με Σισέ, Μανωλά και Λαλά εν όψει Τούμπας

Ξεκίνησε η προετοιμασία με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να προπονείται κανονικά με την ομάδα – Ανεβάζει ρυθμούς ο Μανωλάς, το ίδιο και ο Λαλά

Το μεγάλο «τρίποντο» στο ματς με τον ΠΑΣ έφερε τον Ολυμπιακό μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον αγώνα της Τούμπας την ερχόμενη Τετάρτη να αντιμετωπίζεται ήδη από όλους στην ομάδα ως «τελικός».

Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο σκέφτονται την νίκη που θα τους χαρίσει πανηγυρικά τον τίτλο σε ένα ματς που μαθηματικά του αρκεί ένας βαθμός για να στεφθεί πρωταθλητής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα είναι πολύ πιθανό να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε σήμερα με τον Παπέ Σισέ να προπονείται κανονικά με την ομάδα, τον Κώστα Μανωλά να ανεβάζει ρυθμούς όπως και ο Κένι Λαλά.

Ο Μαρτίνς είχε αποφασίσει να αφήσει εκτός αποστολής τον Σισέ από το χθεσινό παιχνίδι εξαιτίας της συμπεριφοράς του μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ όμως σήμερα αποφάσισε να τον επαναφέρει στα πλάνα του με τον Σενεγαλέζο να μπαίνει με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μανωλάς κάνει αγώνα δρόμου ώστε να μπορέσει αύριο να προπονηθεί και να μπει στην αποστολή για τον ΠΑΟΚ όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον Λαλά που λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να αγωνιστεί με τον ΠΑΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ