Πασχαλάκης: «Θα δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό»

Πασχαλάκης: «Θα δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το αποψινό (4/5, 19:00) ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του θα βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες.

Βραδιά… τίτλου απόψε στην Τούμπα για τον Ολυμπιακό. Και η αλήθεια είναι πως άπαντες περιμένουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την πρόκληση. Αν οι πρωταθλητές θα πανηγυρίσουν το τρίτο σερί μέσα στο σπίτι του ΠΑΟΚ ή αν ο Δικέφαλος του Βορρά θα τον αναγκάσει να ψάξει το επιθυμητό στη συνέχεια της διαδρομής των play-offs. Όλα αυτά μόλις μερικές ημέρες μετά το αντάμωμα των δύο ομάδων στους ημιτελικούς του κυπέλλου. Και την πρόκριση του Δικεφάλου στον τελικό χάρη στον… προηγούμενο κανονισμό του ποδοσφαίρου. Εκείνου που ισχύει μόνο στο κύπελλο Ελλάδας και δίνει ακόμη αξία στο εκτός έδρας γκολ. Πέρασε με δύο ισοπαλίες η ομάδα του Λουτσέσκου υπενθυμίζουμε.

Εν όψει λοιπόν της σημερινής (4/5, 19:00) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην κάμερα της Nova και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα του θα βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα υπάρχει κίνητρο, είναι ένα ματς που γίνεται στην έδρα μας. Σε κάθε ένα θέλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, αλλά πέρα από αυτό κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Για τον 54ο αγώνα και τις αντοχές της ομάδας:

Για το αν υπάρχει από τώρα η σκέψη του τελικού:

«Είναι ακόμη μακριά, μείνανε 18 μέρες, αλλά πιστεύω ότι κάθε ματς είναι μια καλή προπόνηση για να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στον αγώνα Κυπέλλου».

«Ο Ολυμπιακό θα παίζει για δύο αποτελέσματα. Περιμένουμε να κλειστεί πίσω και να μην μας «πρεσσάρει». Αυτό εξαρτάται από εμάς, από το πόσο έτοιμοι θα παρουσιαστούμε και τα ατομικά χαρακτηριστικά του καθενός. Με τον τρόπο που παίζουμε στην έδρα μας θα δυσκολέψουμε τον αντίπαλο».

Για το αν έχει καταφέρει η ομάδα να κάνει όσα ζητάει ο Λουτσέσκου:

«Περάσαμε δυσκολίες και αυτό δημιουργεί ένα ξεχωριστό μέταλλο στην ομάδα και σίγουρα σε αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο προπονητής μας. Είναι απαιτητικός, θέλει το κάθε ματς να το βλέπουμε σαν τελικό και έτσι κάνουμε από το Νοέμβριο και μετά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ