Άρης: Ξεκαθαρίζει για Γκάνεα ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Γκάνεα ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ρουμάνος αμυντικός θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ αν τα καταφέρει θα τεθεί στη διάθεση του Μπούργος για το εντός έδρας ματς (8/5) με τους πρωταθλητές.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή ημέρα, σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Κριστιάν Γκάνεα στο παιχνίδι (8/5) με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Ρουμάνος αμυντικός, που ακολουθεί τις τελευταίες μέρες ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Αν τα καταφέρει χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Στην αντίθετη περίπτωση, η συμμετοχή του θα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Αν, τελικά, πάντως ο Γκάνεα δεν θα καταφέρει, τότε ο προπονητής του Άρη έχει τις επιλογές των Σούντγκρεν και Λούμορ, με τον Σουηδό, πάντως, να φαίνεται να έχει το προβάδισμα. Ακόμα, δεν αποκλείεται, να πάει ο Εμπαγκατά στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Σούντγκρεν να επιστρέψει στη φυσική του θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ