ΠΑΣ Γιάννινα : Μέσα ο Νικολιάς, χωρίς έξι κόντρα στον Απόλλωνα

ΠΑΣ Γιάννινα : Μέσα ο Νικολιάς, χωρίς έξι κόντρα στον Απόλλωνα

Χωρίς έξι ποδοσφαιριστές του θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στην αυριανή εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Νικολιάς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (4/4, 19:30) εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 25η αγωνιστική της Superleague. Ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου, Γιάννης Πετράκης, δεν θα έχει στη διάθεσή του έξι παίκτες, ενώ ο Αλέξανδρος Νικολιάς επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι οι τιμωρημένοι Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς και Μπέριος, ενώ ούτε και οι τραυματίες Σολτάνι, Μπετρά και Ντόλοβατς θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Στο πρόγραμμα της προπόνησης για σήμερα είχαν παιχνίδια τακτικής σε συνδυασμό με μεταφορά μπάλας και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό για ανάλυση στρατηγικής από το προπονητικό επιτελείο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από τους εξής: 

Βελλίδη, Παεριστερίδη, Τσικάρσκι, Γωγό, Σκόνδρα, Τζημόπουλο, Βιδάλ, Λίλα, Γιάκο, Μανθάτη, Μιχαήλ, Ζαχαρο, Κόντε, Χέλκιστ, Καρανίκα, Χαλκιαδάκη, Μπουκουβάλα, Νικολιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ