Νιόπλιας: «Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη στην έδρα μας» (vid)

Νιόπλιας: «Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη στην έδρα μας» (vid)

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνσε πως ήρθε η ώρα οι Κρητικοί να πανηγυρίσουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο «μίνι» πρωτάθλημα των play out.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out της Superleague, σε μια αναμέτρηση η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει την πρωτιά, μιας και ο ΟΦΗ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 41 βαθμούς, με τους κιτρινομπλέ να ακολουθούν με ένα βαθμό λιγότερο.

Για την  αναμέτρηση με τους Αρκάδες, μίλησε ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας ο οποίος τόνισε πως ήρθε η ώρα η ομάδα να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη σε αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα.

«Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής, όπως και το επόμενο. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Σίγουρα και οι άλλες ομάδες είχαν το ίδιο πρόβλημα, ήρθε όμως νομίζω η ώρα να κάνουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας. Τη χρειαζόμαστε για εμάς και για τον κόσμο μας που έρχεται να μας βοηθήσει. Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την ομάδα της Τρίπολης, αλλά υπάρχει μια διαφορά. Δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείχνουν τα αποτελέσματα στην έδρα μας. Θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Αν μπορέσουμε να βρεθούμε στο σκορ μπροστά για να μας φύγει αυτό το ψυχολογικό, νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε από το πρώτο λεπτό να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ