Μεταξάς: «Θέλω νίκη σε κάθε ματς»

Μεταξάς: «Θέλω νίκη σε κάθε ματς»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα σε δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ανέφερε πως η ομάδα του θέλει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Κυριακή (8/5, 18:00)  τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

O προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων Ηρακλής Μεταξάς, στις δηλώσεις πριν από το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ηρακλής Μεταξάς: 

Για το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό:

«Η λέξη ήττα είναι σχετική. Το κλίμα από την πρώτη ημέρα στην ομάδα ήταν άψογο και παραμένει άψογο. Πάμε δυνατά στα επόμενα παιχνίδια που μας έχουν απομείνει».

Για την ευρωπαϊκή θέση και το εισιτήριο που δεν μπορεί να διεκδικήσει πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Δεν πήγαμε ποτέ με τη διάθεση να πάρουμε μια θέση, αλλά να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι. Άμα παίξω τάβλι θέλω να κερδίσω δεν υπάρχει άλλο κίνητρο οικονομικό ή η θέση. Θέλω να κερδίσω κάθε παιχνίδι αυτό συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: 

«Όπως όλα τα παιχνίδια των playoffs είναι δύσκολα γι’ εμάς. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τί περιμένει από εμάς και εμείς ξέρουμε τί περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ. Όποιος εκείνη τη μέρα δείξει τα καλύτερα στοιχεία μέσα στο γήπεδο θα πάρει και τη νίκη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ