ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Άρης έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας και απέχει πλέον έναν βαθμό από τον Παναθηναϊκό, αφού γνώρισε την ήττα με 0-1, στην περασμένη αγωνιστική, από τους πράσινους. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ερχόταν από δύο κολλητές νίκες απέναντι σε ΑΕΚ (2-1) και ΠΑΟΚ (1-0), ενώ δεν είχε νωρίτερα γνωρίσει την ήττα στις τέσσερις περασμένες συναντήσεις (2-2-0). Αυτή τη φορά υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τον οποίο είχε νικήσει εκεί (2-1) στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Τιμωρημένος θα είναι ο Καμαρά, αφού αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την έναρξη των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, μετρούσε μία νίκη σε τέσσερις αγώνες (1-2-1), πριν επικρατήσει δύσκολα με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ματς στο οποίο πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μεσοβδόμαδα, οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον ΠΑΟΚ στο 10ο λεπτό, στην Τούμπα, όμως με γκολ των Ρόνι Λόπες και Ρέαμπτσουκ, στην επανάληψη, κατόρθωσαν να φτάσουν στη δεύτερη σερί νίκη τους στα πλέι οφ, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Μετά την αποψινή αναμέτρηση, ακολουθούν δυνατές μάχες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εντός, με το πρόγραμμα να κλείνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 21:00 της Κυριακής.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι είμαστε δίκαιοι πρωταθλητές – Αφιερωμένος ο τίτλος στον Πρόεδρο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στον Πρόεδρο των Ερυθρόλευκων.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Πραγματικά δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι είμαστε δίκαιοι πρωταθλητές. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μας, με σκαμπανεβάσματα, όμως πάντα πιστεύαμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε ευτυχισμένοι που γιορτάζουμε για τον τίτλο. Τον αφιερώνουμε στον πρόεδρο που πάντα μας υποστηρίζει, ευχαριστώ το επιτελείο μου που, που τα μέλη του αποτελούν με αυταπάρνηση τους πυλώνες της ομάδας μας. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε εδώ, απέναντι στον πιο βασικό μας αντίπαλο, κάναμε επίδειξη ισχύος απέναντι στον άμεσο συνδιεκδικητή του τίτλου. Ήταν ματς-κλειδί για μας, όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση του Ολυμπιακού τώρα.
Στα επόμενα ματς θα δούμε αλλαγές, είναι ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Φαντιγκά, ο Κίτσος, ο Σουρλής και ο Τζολάκης».

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Παπασταθόπουλος: «Σημαντικό το πρωτάθλημα σε μια χρονιά που αμφισβητηθήκαμε πάρα πολύ»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό και τις απαντήσεις που έδωσε η ομάδα σε όσους την αμφισβήτησαν.

Όσα είπε ο Σωκράτης:

«Νιώθω υπέροχα. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, μια χρονιά με χαρές και λύπες. Είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα σε μια χρονιά που αμφισβητηθήκαμε πάρα πολύ. Υπήρξαν στιγμές που δεν δείξαμε το καλύτερό μας πρόσωπο, αυτό που μπορούμε να βγάλουμε. Παρόλα αυτά η σταθερότητα μάς έφερε εδώ και γιορτάζουμε τον τίτλο, το πρωτάθλημα μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Μίλησες για αμφισβήτηση. Η απάντησή σας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος;

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σίγουρα μια απάντηση. Το πρωτάθλημα είναι πάντα ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού. Καταφέραμε τον πρώτο μας στόχο, δεν καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου που μας πίκρανε. Θέλαμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Η χρονιά ήταν δύσκολη, είχε και αναποδιές λόγω Covid και τραυματισμών. Κρατάμε το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια ώστε να βγάλουμε το πρόσωπο που πρέπει».

Στα αποδυτήρια τι έγινε;

«Έγινε το αναμενόμενο. Όταν εξασφαλίζεις τον τίτλο και μαθηματικά σου φεύγει λίγο πίεση και σου βγαίνει η χαρά. Μένουν κάποια παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και να δείξουμε ότι είμαστε πρωταθλητές».

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ