ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μόλις σε ένα από τα 13 τελευταία ματς (9-3-1) σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Δεν έχει γνωρίσει απώλεια στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, διατηρώντας ρεκόρ 2-3-0, έχοντας μάλιστα επικρατήσει στην πιο πρόσφατη -χρονικά- αναμέτρηση του Ολυμπιακού (1-0). Μετά το συνολικό 3-0 (1-0/2-0) στις δύο αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Λαμία, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, προκρίθηκε στον τελικό όπου και θα μονομαχήσει με τον ΠΑΟΚ, με στόχο το τρόπαιο. Στη Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον Άρη. Πολύ κρίσιμη η αποψινή συνάντηση για τους πράσινους, αφού με νίκη μπορούν να βρεθούν εκείνοι σε αυτή τη θέση.

Ο Άρης βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό τον οποίο αντιμετωπίζει απόψε. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη έρχεται από δύο κολλητές νίκες απέναντι σε ΑΕΚ (2-1) και ΠΑΟΚ (1-0), ενώ δεν έχει γνωρίσει την ήττα στις τέσσερις πιο πρόσφατες συναντήσεις (2-2-0). Με το ηθικό στα ύψη, αφού έρχεται από νίκη στο ντέρμπι της πόλης, ταξίδεψε στην Αθήνα για να κοντραριστεί με τον -επίσης- ανεβασμένο Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 της Κυριακής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Παλάσιος: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Όσα είπε ο Παλάσιος:

«Ηταν δύο αγώνες διαφορετικοί, ήταν δύσκολος ο αντίπαλος, αξίζαμε την πρόκριση και τώρα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος».

Για το ότι σκόραρε ξανά:

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα τη δυνατότητα να σκοράρω αλλά βοήθησα την ομάδα στην άμυνα και στην επίθεση στα προηγούμενα ματς. Απόψε εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και σκόραρα».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για το πως νιώθει που διεκδικεί τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα του:

«Κέρδισα δύο τίτλους με τη Μπόκα, οπότε αυτός είναι ο τρίτος. Έχουμε μία ευκαιρία, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά με στόχο να δώσουμε χαρά σε εμάς τους ίδιους αλλά και στους φιλάθλους μας».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Ι Ιωαννίδης: «Τώρα όλα για όλα με στόχο την κούπα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, αλλά και τον τελικό με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι μοναδικός στόχος είναι η κούπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΦ ΦΜ 94,6:

«Κάναμε τη δουλειά μας και καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό με μια μεστή εμφάνιση. Τώρα πάμε όλα για όλα με σκοπό να πάρουμε το τρόπαιο».

Για τα δύο δικά του γκολ σε αυτά τα ημιτελικά: «Είναι η δουλειά μου να βοηθάω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο, αυτή τη φορά συνέβη με τέρματα σε δύο ματς, είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια στα playoffs: «Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, είμαστε όμως επαγγελματίες αθλητές, η δουλειά μας είναι να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς, για να ανταπεξέλθουμε στο υψηλό επίπεδο, κάτι που θα καταφέρουμε, αφού βρισκόμαστε σε πολύ καλή περίοδο. Θεωρώ ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για εμάς».

Για την ικανότητα του Παναθηναϊκού να παίρνει τα αποτελέσματα, ανεξαρτήτου εμφάνισης: «Έτσι πιστεύω ότι είναι οι μεγάλες ομάδες, δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να είσαι σε τοπ επίπεδο αναφορικά με την εμφάνιση, αλλά το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι τα αποτελέσματα, κάτι που το καταφέρνουμε στα τελευταία ματς, συνδυάζοντάς το με καλές εμφανίσεις».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο: «Χρειαζόμαστε πάντα δίπλα μας τους οπαδούς μας, θέλουμε να κάνουμε πρώτα από όλα εμείς οι ίδιοι να πετύχουμε για την ομάδα και φυσικά να μοιράσουμε χαρά σε όλους αυτούς που μας στηρίζουν.»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ