ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Η ΑΕΚ έφτασε, πριν από δύο αγωνιστικές, στην πρώτη νίκη της (1-3-2), στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας στην έδρα της ΠΑΣ Γιάννινα (3-2), πριν αναδειχθεί ισόπαλη με τον ΠΑΟΚ (1-1), στην Τούμπα, την περασμένη Κυριακή. Χωρίς, πλέον, τον Αραούχο, που χάνει τη σεζόν λόγω τραυματισμού, τη λύση επιθετικά έδωσε ο Αμραμπάτ, βρίσκοντας δίχτυα, στο πρώτο μέρος. Με τον Αλμέιδα να έχει ήδη αναλάβει τα ηνία της ομάδας, όμως να το συμβόλαιό του να τίθεται σε ισχύ από τη νέα σεζόν, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της πρωτεύουσας, απέχοντας δύο βαθμούς από τους πράσινους που αυτή τη στιγμή κρατούν την 3η θέση και το εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ. Πολλά τα ανασταλτικά κενά, με την ομάδα να αντιμετωπίζει, γενικότερα, προβλήματα, αδυνατώντας να αποδώσει, εδώ και καιρό.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μόλις σε ένα από τα 14 τελευταία ματς (10-3-1) σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Δεν έχει γνωρίσει απώλεια στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, διατηρώντας ρεκόρ 3-3-0, έχοντας μάλιστα επικρατήσει και του πρωταθλητή Ολυμπιακού (1-0). Μετά το συνολικό 3-0 (1-0/2-0) στις δύο αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Λαμία, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, προκρίθηκε στον τελικό όπου και θα μονομαχήσει με τον ΠΑΟΚ, στα τέλη του μήνα. Στη Σούπερ Λιγκ, ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, αφού μπόρεσε να επικρατήσει με 1-0 του ανεβασμένου Άρη, την περασμένη αγωνιστική. Πολύ κρίσιμη και η αποψινή συνάντηση για τους πράσινους, αφού θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμα για την 3η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο που οδηγεί στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 της Κυριακής.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Οφρυδόπουλος: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο περισσότερο από ποτέ»

Τη βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ ζήτησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο τεχνικός της Ένωσης ωστόσο τόνισε πως αυτή τη στιγμή η ομάδα του χρειάζεται τη βοήθεια των φιλάθλων της και ουσιαστικά κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο μπορεί να κρίνει και το ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV: «Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας. Οι φίλαθλοί μας έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι εφέτος. Αλλά σε αυτές τις στιγμές στις μεγάλες οικογένειες μετράει η συσπείρωση. Και στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας περισσότερο από ποτέ».

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, τα δίνουν όλα»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε πως ο Άρης δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα του, ωστόσο στάθηκε στους ποδοσφαιριστές του τους οποίους συνεχάρη για την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Cosmote TV: «Ήταν μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και δίκαια κάναμε το 1-0, στο δεύτερο μέρος δε το διαχειριστήκαμε καλά πιστεύω. Ο Άρης μας δημιούργησε πρόβληματα και με 10 παίκτες είναι πολύ καλή ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τα παιδιά που τα δίνουν όλα».

Για τον θάνατο του Όσιμ: «Ο Όσιμ ήταν πάντα μπροστά από την εποχή του και αφήνει ένα μεγάλο κενό».

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ