ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει χωρίς νίκη στα πλέι οφ (0-3-3) και βρίσκεται στην τελευταία θέση (6η) της ειδικής βαθμολογίας. Δεν υπάρχουν ελπίδες για την 3η θέση που χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τους Γιαννιώτες να παρουσιάζονται αρκετά επηρεασμένοι από αυτή την εξέλιξη. Σοβαρά τα ανασταλτικά κενά που εμφανίζει στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα, οδήγησαν και στην πρόσφατη εκτός έδρας απώλεια (2-3) από τον Ολυμπιακό. Πάλεψε σκληρά πάντως, επιστρέφοντας από το 2-0 στο… 2-2, πριν δεχθεί το γκολ που χάρισε τη νίκη στους ερυθρόλευκους, στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει σε νίκη από από τα τέλη Μαρτίου, όμως μπόρεσε τουλάχιστον να πάρει την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου, αφού μετά το 0-0 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, χρειάστηκε την παράταση (0-0 καν. διάρκεια) και ένα γκολ του Τσόλακ (109′), μετά από το 1-0 που είχε διαμορφώσει ο Ελ Αραμπί στο 105΄, για προκριθεί λόγω του εκτός έδρας γκολ που ισχύει στη διοργάνωση. Στο ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ, στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο τέλος, για να κλέψει τη νίκη. Μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τα πλέι οφ και αν και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Μπουργκ, τελικά υποχρεώθηκε σε ήττα-ανατροπή (1-2).

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 της Κυριακής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λουτσέσκου: «Είμαστε ξεζουμισμένοι από τα συνεχόμενα ματς»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό (1-2) και στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας από τα πολλά διαδοχικά παιχνίδια.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Έπειτα από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό (1-2), ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της Nova και στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας από τα πολλά διαδοχικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«To πρώτο ημίχρονο ανήκε σε ματς, το πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στον Ολυμπιακό που σκόραρε δύο γκολ έχοντας ποιότητα στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου, χάσαμε τον έλεγχο της μπάλας. Προσπαθήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες όμως υπάρχει και η έλλειψη ενέργειας από τα πολλά παιχνίδια. Είμαστε ξεζουμισμένοι από τα συνεχή παιχνίδια, μας λείπουν και παίκτες σε καίριες θέσεις. Περιμένουμε αν κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορέσουν να επιστρέψουν».

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα επηρεάσει την ψυχολογία των «ασπρόμαυρων» ενόψει της συνέχειας: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και μπροστά μας αλλά έχουμε και παιχνίδια για το πρωτάθλημα».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Kρέσπο: «Χάσαμε το μυαλό μας, να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο»

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και για το πώς θα πρέπει να κλείσει τη σεζόν ο ΠΑΟΚ.

Όσα είπε ο Κρέσπο:

Σε τι κατάσταση βρίσκεται; «Είχα μια ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα, θα δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα είμαι».

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα με συγκεκριμένο στόχο. Αν και ξεκίνησε καλά ο ΠΑΟΚ η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική; Ο λόγος; «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω γιατί στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, δεν τους αφήσαμε να μας δημιουγήσουν πολλά προβλήματα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, σε 20 λεπτά πέτυχαν δύο γκολ, έπαιξαν άμυνα για να κρατήσουν το αποτέλεσμα που είναι λογικό. Χάσαμε το μυαλό μας σε αυτά τα 15-20 λεπτά και ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και δεύτερο γκολ να τελειώσουμε το ματς, όμως μας στοίχισε το κακό μας διάστημα».

Θα σας επηρεάσει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας; «Ελπίζω όχι. Πρέπει όμως να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, έχουμε μπροστά μας πολλά όμορφα πράγματα θέλουμε τη δεύτερη θέση, θέλουμε το Κύπελλο. Το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε το επίπεδο των εμφανίσεων που έχουμε συνηθίσει τον κόσμο μας, αλλά δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μας επηρεάσει. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ