ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει φτάσει σε νίκη από τις 20/3 και το ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ (1-0), όμως παρά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στη Σούπερ Λιγκ (ήττες από Παναθηναϊκό και Άρη) αλλά και τον αποκλεισμό στη φάση των «8» του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, από τη Μαρσέιγ (1-2, 0-1), μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Υποδέχθηκε, αρχικά, τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με το τελικό 0-0 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς. Χρειάστηκε την παράταση (0-0 καν. διάρκεια)
και ένα γκολ του Τσόλακ (109′), μετά από το 1-0 που είχε διαμορφώσει ο Ελ Αραμπί στο 105΄, για να κλέψει την πρόκριση (1-1) λόγω του εκτός έδρας γκολ που ισχύει στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ έφτασε επιτέλους στην πρώτη νίκη της (1-2-2), στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της ΠΑΣ Γιάννινα (3-2). Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική συνάντηση στην οποία δέχεται και σκοράρει γκολ, παίρνοντας όμως και το τρίποντο. Πλέον, στόχος της παραμένει η κατάληψη της 3ης θέσης, με την απόσταση από τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκεί να είναι δυο βαθμοί. «Σοκ» με τον τραυματισμό του Αραούχο που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Θα παλέψει πάντως με… μανία για το γκολ και το θετικό αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Κυριακής.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Λουτσέσκου: «Ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην Cosmote TV και τόνισε πως παρά το 1-0 του Ολυμπιακού εκείνος πίστευε στην ισοφάριση ενώ αναφέρθηκε και στον διαιτητή του αγώνα.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε, χρειαζόμασταν εκείνη τη στιγμή δύο επιθετικούς, ένα έξτρα γκολ. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα πήγαινε λίγο πιο πίσω, θέλαμε να φορτώσουμε την αντίπαλη περιοχή. Νομίζω ότι με βάση τα δύο
παιχνίδια αξίζαμε την πρόκριση. Σήμερα ήταν πιο ισορροπημένο παιχνίδι παρόλα αυτά από το παιχνίδι στην έδρα μας θα μπορούσαμε να βάζαμε το λιθαράκι της πρόκρισης που την αξίζαμε.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Τέθηκαν αντιμέτωπες δύο πολύ καλές και οργανωμένες ομάδες, ήταν μία πολύ καλή μονομαχία αλλά αξίζαμε την πρόκριση. Δεν μου άρεσε καθόλου ο διαιτητής, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο δεν δόθηκαν κάποια φάουλ και μία κόκκινη κάρτα. Μας ενδιέφερε περισσότερο η πρόκριση, για μας είναι μία τεράστια σεζόν σε διάρκεια και ικανοποίηση, ήταν στόχος μας να βρεθούμε στον τελικό.

Αντιμετωπίσαμε φρέσκους αντιπάλους, δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπίζεις Παναθηναϊκό και Άρη, δύο φορές τον Ολυμπιακό για το κύπελλο και τη Μαρσέιγ για το Conference League. Μας έχει πληγώσει αυτή η κατάσταση με τραυματισμούς και αντιμετωπίζουμε ομάδες φρέσκιες που δεν έχουν να σκεφτούν τίποτα παραπάνω πέραν από ένα παιχνίδι».

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Οφρυδόπουλος: «Κάνουμε τα εύκολα δύσκολα μόνοι μας»

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την εμφάνιση της Ενωσης στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Συνολικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν τακτοποιημένοι καλά στο γήπεδο. Κάνουμε τα εύκολα δύσκολα μόνοι μας. Επειδή ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Αυτή η αγωνιστική είναι σαν μην έγινε ποτέ στην ουσία. Είμαστε εκεί που ήμασταν. Όμως είναι μία πολύ σημαντική αυτή η νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δύσκολα μπορούν να τον κερδίσουν οι αντίπαλοι. Ειμαστε κοντά στη διεκδίκηση της θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη»

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για την τριάδα που έπαιξε στο κέντρο: «Είναι κάτι διαφορετικό. Έχουμε και τους παίκτες να το κάνουμε. Κάναμε φάσεις και στο πρώτο ημίχρονο να βάλουμε γκολ νωρίτερα, απ’ το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Μας ταιριάζει το σύστημα αυτό και στους παίκτες που έχουμε και σε αυτούς που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο.

Για την τριάδα στην άμυνα που έπαιξε στο τέλος: «Ηθελε πολύ λίγο χρόνο. Ο αντίπαλος προπονητής έβαλε δεύτερο επιθετικό, παίζει με βαθιές μπαλιές, βάλαμε τρίτο στόπερ. Δεν τα καταφέραμε να τους περιορίσουμε και κάναμε πιο… ενδιαφέρον το τέλος».

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ