Σοκαριστικό μήνυμα σε Κλάτενμπεργκ: «Εύχομαι να πεθάνεις αργά και βασανιστικά»

Σοκαριστικό μήνυμα σε Κλάτενμπεργκ: «Εύχομαι να πεθάνεις αργά και βασανιστικά»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δέχτηκε ένα σοκαριστικό μήνυμα από άγνωστο στα social media, με απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειας του.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δημοσίευσε ένα «αρρωστημένο» μήνυμα που δέχτηκε με απειλές από άγνωστο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έλαβε σοκαριστικό μήνυμα που δεν δίστασε να το δημοσιεύσει, από κάποιον που του εύχεται αργό και βασανιστικό θάνατο στον ίδιο, στη γυναίκα του και στα παιδιά του. Ο Κλάτενμπεργκ το έθεσε σε κοινή θέα και σχολίασε μάλιστα στην ανάρτηση του με ειρωνικό τρόπο πως ελπίζει ο άγνωστος που έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα να είναι περήφανος για τον εαυτό του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα:

«Σου εύχομαι αργό και βασανιστικό θάνατο… σου γ@μW τη μάνα και σου εύχομαι να πεθάνουν η γυναίκα και τα παιδιά σου. Θα σου σπάσουμε τα γόνατα, να το θυμάσαι. Ακόμη, χρειάζομαι περισσότερη από μία ώρα όταν γ@μ@W τη μάνα σου. Εύχομαι σοβαρό και αργό θάνατο σε σένα και στην οικογένειά σου».

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δημοσίευσε το μήνυμα, με το όνομα του αποστολέα να φαίνεται και του απάντησε:

«Ήταν πολύ όμορφο το να λάβω αυτό από έναν νεαρό άντρα από την Κρήτη. Ας ελπίζουμε να είναι περήφανος για τον εαυτό του».

a

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ