Πρόστιμο 16.000 ευρώ στον Απόλλωνα, για τον «Άγγλο ασθενή Κλάτενμπεργκ»

Πρόστιμο 16.000 ευρώ στον Απόλλωνα, για τον «Άγγλο ασθενή Κλάτενμπεργκ»

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο 16.000 ευρώ στον Απόλλωνα για την ανακοίνωση κατά του αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο ύψους 16 χιλιάδων ευρώ στον Απόλλωνα Σμύρνης για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει δύο πέναλτι και είχε επικρατήσει του Απόλλωνα με 2-0, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν τα παράπονα τους, καθώς θεωρούσαν άδικες τις αποφάσεις.

Η ομάδα της Ριζούπολης είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία και με ανακοίνωση της αναφερόμενη στον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, η οποία ανέφερε:

«Κύριε Κλάτενμπεργκ, ακούμε και διαβάζουμε ότι από τους λεγόμενους Big-4 σας στηρίζει μόνο ο ένας.

Σήμερα κάνετε προσπάθεια να εξασφαλίσετε τη στήριξη και δεύτερου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό φωνάζει για τις κακές διαιτησίες που έχει η ομάδα του.

Ο διαιτητής που στείλατε έδωσε αβίαστα δύο υποψίες, δύο ανύπαρκτα πέναλτι, απλά για να κατευνάσει τις φωνές του αντιπάλου μας.

Έτσι, πιστεύετε ότι θα εξασφαλίσετε τη στήριξη του Παναθηναϊκού και τη διασφάλιση της καρέκλας σας. Παράλληλα, τελειώσατε κάθε ελπίδα της ομάδας μας.

Κύριε Κλάτενμπεργκ, αυτά τα πέναλτι θα τα δίνατε εσείς στον Απόλλωνα αν γίνονταν αντίστοιχες φάσεις στην περιοχή του Παναθηναϊκού; Η απάντηση είναι όχι.

Κύριε Κλάτενμπεργκ, είστε ένας Άγγλος ασθενής που κάνετε πολύ άσχημα της δουλειά σας. Γι’ αυτό πηγαίνετε στο σπίτι σας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

Επέβαλε χρηματική ποινή 16.000 € στον Απόλλωνα Σμύρνης (ανακοίνωση μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ