Σβαμπ: «Υπάρχουν προτάσεις, πρώτα θα συζητήσω με τον ΠΑΟΚ»

Σβαμπ: «Υπάρχουν προτάσεις, πρώτα θα συζητήσω με τον ΠΑΟΚ»

Ο Στέφαν Σβαμπ σε δηλώσεις του ανέφερε πως προτεραιότητα έχει ο ΠΑΟΚ, αλλά τόνισε πως υπάρχει και η πιθανότητα επιστροφής του στην Αυστρία.

Ο Στέφαν Σβαμπ το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης της Αυστρίας σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ενώ μάλιστα ο ίδιος ο Αυστριακός χαφ μίλησε για το ενδιαφέρον των ΛΑΣΚ και Ραπίντ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ΛΑΣΚ κινήθηκε και τον Ιανουάριο για τον 31χρονο, ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω της άρνησης του Σβαμπ. Την ίδια ώρα, η Ραπίντ διατηρεί διαρκώς το βλέμμα της πάνω στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Πάντως ο Σβαμπ ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα έχει ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν αποκλείει και την πιθανότητα να αγωνιστεί και σε κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στέφαν Σβαμπ: 

«Θα γίνουν οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και μετά θα δω που θα βρεθώ. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να μου κάνει πρόταση, θα την ακούσω. Υπάρχουν επιλογές. Έχω συζητήσει με την οικογένειά μου γι΄αυτό το ενδεχόμενο. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού. Αν εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο, θα είναι μία πετυχημένη σεζόν για εμάς».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ