Στο «σκαμνί» ο Μελισσανίδης για το «ντου» – Οι διαψεύσεις της ΑΕΚ που… διαψεύδονται από το φύλλο αγώνα

Στο «σκαμνί» ο Μελισσανίδης για το «ντου» – Οι διαψεύσεις της ΑΕΚ που… διαψεύδονται από το φύλλο αγώνα

Η ΑΕΚ διέψευδε την επίθεση Μελισσανίδη στον διαιτητή του ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά... διαψεύστηκε αφού κλήθηκε σε απολογία τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τη συμπεριφορά τους.

Πολύ μεγάλη ένταση προέκυψε στο ημίχρονο του ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, προχώρησαν σε καταγγελία στην οποία ανέφεραν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον διαιτητή, Ματέι Γιουγκ για την τοποθέτησή του στο εν λόγω ματς από τον Μαρκ Κλάτενμπργκ.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ο Μελισσανίδης δεν ήταν μόνος του, αλλά μαζί με άλλους αξιωματούχους της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι οποίοι την… έπεσαν στον διαιτητή.

«Δεν έχει συμβεί το παραμικρό», ήταν η κατηγορηματική διάψευση της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο στην Ένωση μάλλον δεν σκέφτηκαν πως ο διαιτητής θα κατέγραφε τα πάντα στο φύλλο αγώνα.

Οι εξελίξεις έρχονται να διαψεύσουν τη… διάψευση, μιας και σήμερα το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πάντως κάλεσε σε απολογία τόσο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο για τη συμπεριφορά τους στην ανάπαυλα του ντέρμπι.

Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (Μεγαλομετόχου ΠΑΕ ΑΕΚ), Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Μη διαπιστευμένου): “Βάσει των αναφερομένων στο από 8/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 8/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,” στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, 10 παρ. 1 περ. δ I, 11, 12, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α’ και δ’, 3 περ. α’, ζ’, η, 15 παρ. 4 περ. α ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ, 12 παρ. 5 ΚΑΠ της ΕΠΟ, 20 παρ. 13 Προκήρυξης Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Αγωνιστική Περίοδος 2021-2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ