Παναθηναϊκός: Σημαντική απουσία εν όψει Ολυμπιακού – Η αποστολή

Παναθηναϊκός: Σημαντική απουσία εν όψει Ολυμπιακού – Η αποστολή

Με απουσία της τελευταίας στιγμής ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη. Μέσα τελικά ο Χουάνκαρ.

Ο Χουάνκαρ τελικά κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε από το ματς με την ΑΕΚ, όταν και έγινε αναγκαστική αλλαγή και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετράει μια πολύ σημαντική απουσία, που αφορά την άμυνα. Ο Φραν Βέλεθ είναι στα… κόκκινα και σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί από το ιατρικό τιμ πως δεν είναι σε θέση να βοηθήσει σε ένα ματς μεγάλης έντασης.

Ο Ισπανός μένει εκτός αποστολής λίγες ώρες μετά την επιβλητική του παρουσία στο ΟΑΚΑ, που ήταν ο καλύτερος του γηπέδου και όλα δείχνουν πως τη θέση του θα πάρει ο Σάρλια, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πλάι του Σένκεφελντ.

Από ‘κει και πέρα, ο Γκατσίνοβιτς όπως αναμενόταν δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στο Φάληρο, με τον Γιοβάνοβιτς να συμπεριλαμβάνει συνολικά 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Αναλυτικά σε αυτή βρίσκονται οι:

Μπρινιόλι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ