Φήμες εμπλοκής της Μπενφίκα για Κουαλιάτα – Δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ

Φήμες εμπλοκής της Μπενφίκα για Κουαλιάτα – Δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ

Πορτογαλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Νικολάς Κουαλιάτα, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να ανησυχούν για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Νικολάς Κουαλιάτα, ώστε ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οι φήμες για το μέλλον του παίκτη συνεχίζουν να υπάρχουν.

Μάλιστα, η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της πως στο κόλπο για τον 22χρονο έχει μπει και η Μπενφίκα, με αποτέλεσμα για αυτόν τον λόγο να μπλοκάρει η επικείμενη μετακίνησή του στον Δικέφαλο του βορρά.

Ωστόσο, ο Χόρχε Μπάριος, βετεράνος άσος και νυν μέλος της διοίκησης των Μοντεβιδέο Γουόντερερς, όπου ανήκει ο παίκτης, τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία κρούση στην ομάδα, πως η συγκεκριμένη πληροφορία υπάρχει μόνο στον πορτογαλικό Τύπο και πως έγινε γνωστό στον σύλλογο μετά το ματς κόντρα στην Πενιαρόλ όπου ο Κουαλιάτα έπαιξε όλο το 90λεπτο.

Μια επιπλέον πληροφορία αναφέρει πως ο πρόεδρος των Μοντεβιδέο Γουόντερερς βρίσκεται στο εξωτερικό αυτήν την στιγμή και με την επιστροφή του θα γίνει διοικητικό συμβούλιο όπου και θα γίνει γνωστό αν έχει γίνει κάποια κρούση από του «αετούς» της Λισαβόνας.

Πάντως στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να ανησυχούν από τις φήμες που υπάρχουν, καθώς θεωρούν δεδομένη τη μετακίνησή του, ενώ την ίδια στιγμή ο ατζέντης του παίκτη, Μαρτίν Ροντρίγκες, τονίζει πως δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή στο 100% και ότι αναμένουμε τις εξελίξεις των επόμενων ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ