ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΑΕΚ –ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming:

Η ΑΕΚ έφτασε, πριν από δύο αγωνιστικές, στην πρώτη νίκη της (1-3-2), στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας στην έδρα της ΠΑΣ Γιάννινα (3-2), πριν αναδειχθεί ισόπαλη με τον ΠΑΟΚ (1-1), στην Τούμπα και δοκιμαστεί στο αθηναϊκό ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή.

Χωρίς, πλέον, τον Αραούχο, που χάνει τη σεζόν λόγω τραυματισμού, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και από τύχη απέφυγε την ήττα (0-0). Με τον Αλμέιδα να έχει ήδη αναλάβει τα ηνία της ομάδας, όμως να το συμβόλαιό του να τίθεται σε ισχύ από τη νέα σεζόν, η ομάδα δίνει μάχη για την 3η θέση και το εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ αν και απέχει δύο βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Πολλά τα ανασταλτικά κενά, με την ομάδα να αντιμετωπίζει, γενικότερα, προβλήματα, αδυνατώντας να αποδώσει, εδώ και καιρό.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στην πρώτη νίκη του στα πλέι οφ (1-3-3) και παρότι παραμένει στην τελευταία θέση (6η) της ειδικής βαθμολογίας, έκανε τη μεγάλη έκπληξη, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν ελπίδες για την 3η θέση που χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τους Γιαννιώτες να παρουσιάζονται αρκετά επηρεασμένοι από αυτή την εξέλιξη. Σοβαρά τα ανασταλτικά κενά που εμφανίζει στα περισσότερα παιχνίδια. Πάλεψε σκληρά πάντως στο τελευταίο παιχνίδι, δεν εκτέθηκε ανασταλτικά και με γκολ του Σνάιντερ, απέσπασε την πρώτη νίκη της στο μίνι τουρνουά.

Το παιχνίδιανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννιναείναι προγραμματισμένο για τις 19:30 της Τετάρτης.

ΑΕΚ –ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑLiveStreaming | Οφρυδόπουλος: «Δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι – Δεν κλείσαμε τη διαφορά που υπάρχει»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλο αναφέρθηκε στο 0-0 της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, δήλωσε πως δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV: «Δεν έγινε ένα ποιοτικό παιχνίδι. Το πόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν δεν άφησε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, μόνο στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο άνοιξε το ματς και είχε καλό ρυθμό.

Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τρίποντο, μόνο έναν βαθμό και δεν να κλείσαμε τη διαφορά που υπάρχει. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

 ΑΕΚ –ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑLiveStreaming | Μεταξάς: «Να αποδείξουμε ξανά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε παρά τις απουσίες»

Την πεποίθηση πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει παρά τις απουσίες εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

 Για το αν μπορεί να ανταποκριθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα με τόσες πολλές απουσίες που υπάρχουν: «Και σε άλλα παιχνίδια έλειπαν παίκτες και μπήκαν κάποιοι άλλοι κι εκεί που δεν το περίμενε και δεν το πίστευε κανένας, εμείς το πιστεύαμε και το καταφέραμε πολλές φορές. Άλλη μια φορά που πρέπει να το αποδείξουμε. Έχουμε πολλές απουσίες και είναι οι Σούλης, Καραγιάννης, Ποζνάνσκι, Μορέιρα, Κόντε που έλειπαν και στο προηγούμενο ματς και οι Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Πίρσμαν που τραυματίστηκαν στο τελευταίο με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα τους έχουμε στην αποστολή και θα πάμε με 18 άτομα».

Για το αν θα προλάβουν κάποιοι να προστεθούν στην αποστολή πριν τον αγώνα τον Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό: «Συζητάμε με τον γιατρό αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα να φέρουμε κάποιους παίκτες για το δεύτερο παιχνίδι που θα έχουμε στην Αθήνα».

Για τη βελτίωση που έχει παρουσιάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο επιθετικό του πλάνο στα τελευταία παιχνίδια κι αν αυτό οφείλεται στο ότι προσαρμόστηκε η ομάδα σ’ αυτό το επίπεδο παιχνιδιών: «Σίγουρα και αυτό, αλλά όπως λέω και στους παίκτες μου, ‘κάθε προπόνηση ενέχει τον κίνδυνο να καλυτερεύσεις’ (σ.σ. γέλια). Κάναμε τόσες προπονήσεις πάνω σ’ αυτά τα θέματα, που περιμέναμε κάποια στιγμή να το δείξουμε και αυτό. Το καλύτερο θα ήταν να το δείχναμε πιο νωρίς, όχι ότι δεν το δείξαμε, αλλά το κάναμε με μικρότερη διάρκεια. Χαίρομαι που το δείξαμε στα τελευταία 3 παιχνίδια, γιατί κι εγώ έτσι ακριβώς το βλέπω. Είναι αυτά που δουλεύουμε από την πρώτη μέρα. Όπως σας είχα πει κι άλλη φορά, όμως, κι εγώ θέλω να δω κάποια πράγματα, αλλά βήμα-βήμα. Φτάσαμε εκεί που φτάσαμε, αλλά δεν θα μείνουμε εκεί, θέλουμε να δούμε κι άλλα καλύτερα».

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑLiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ