«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ροντρίγκο Αλιέντρο» (vid)

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ροντρίγκο Αλιέντρο» (vid)

Την περίπτωση του 31χρονου μέσου της Κολον, Ροδρίγο Αλιέντρο, φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή.

Με τον ερχομό του Ματίας Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, τα ονόματα που ακούγονται ως μεταγραφικοί στόχοι της Ένωσης από την αγορά του Μεξικό και της Αργεντινής είναι αρκετά, με πιό βαρύ όνομα να είναι αυτό του Τσιτσαρίτο Ερνάντεζ.

Ωστόσο τελευταίο που ακούστηκε είναι αυτό του 31χρονου κεντρικού μέσου της Κολόν, Ροδρίγο Αλιέντρο, του οποίου το συμβόλαιο στον αργεντίνικο σύλλογο λήγει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, ο Αλμέιδα θέλει να φέρει τον Αργεντινό χαφ στην ΑΕΚ. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αρκετά καλό όνομα στο ποδόσφαιρο της πατρίδας του, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως βρίσκεται στο μικροσκόπιο αρκετών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Μπόκα Τζούνιορς.

Η περίπτωση του παρουσιάζει αρκετή δυσκολία για την Ένωση, μιας και η Κολόν δεν θέλει να τον αποδεσμέυσει, ωστόσο το γεγονός πως αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλμέιδα ισως και να ανατρέψει τα δεδομένα.

Να σημειώσουμε πως ο Ροντρίγκο Αλιέντρο είναι 31 ετών (1,77 ύψος), αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έχει αυτή τη σεζόν 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 ασιστ όντας ο βασικός χαφ της Κολόν. Το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι. Συνολικά στην καριέρα του έχει 198 αγώνες με 18 γκολ και 14 ασιστ.

Έχει επίσης αγωνιστεί σε Τουκουμάν (τον πούλησαν 2,5 εκατ. ευρώ), Τσαρίτας και Ιτουθαΐνγκο. Με την Κολόν κατέκτησε το 2021 το πρωτάθλημα και το 20/21 το Κύπελλο. Είχε μάλιστα καθοριστικό ρόλο αφού μέτρησε πέρυσι 39 συμμετοχές, 6 γκολ και 1 ασίστ. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ