Μπουχαλάκης: «Τη νέα χρονιά πρέπει να χτίσουμε κάτι πιο δυνατό»

Μπουχαλάκης: «Τη νέα χρονιά πρέπει να χτίσουμε κάτι πιο δυνατό»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημασία που έχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου θα γίνει η φιέστα της κατάκτησης του τίτλου για τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Ακόμα ο Έλληνας μέσος υπογράμμισε πως ξέρει ότι η ομάδα χρειάζεται δουλειά από όλους, για τη νέα σεζόν και ξεκαθάρισε ότι πρέπει πρώτα να κοιτάξει να βελτιώσει τον εαυτό του.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ουσιαστικά στο τελευταίο παιχνίδι για φέτος στην έδρα μας, θέλουμε μια καλή εμφάνιση. Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάνω από όλα για τους εαυτούς μας και για την ομάδα να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο μια μεγάλη και δύσκολη χρονιά.

Πάντα αυτά τα ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, σημαίνουν κάτι παραπάνω. Και για εμάς και για την ομάδα και για τους οπαδούς μας. Πάντα τα βλέπουμε διαφορετικά και πάντα πρέπει να δίνουμε το 150% για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε στενοχωρημένοι, απογοητευμένοι, νευριασμένοι μπορώ να πω, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι δύο παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε, να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και από τη νέα χρονιά να δημιουργήσουμε ξανά τις βάσεις, για να χτίσουμε κάτι πιο δυνατό.

Και εγώ πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου. Τι έκανα σωστό, τι έκανα λάθος. Γενικά είχαμε πολλά πάνω και κάτω. Το σημαντικό είναι να τελειώσουμε τη σεζόν υγιείς να γεμίσουμε λίγο τις μπαταρίες μας, να ξεφύγουμε λίγο από αυτή την καθημερινότητα, στην οποία είμαστε εδώ και αρκετό καιρό. Και όπως είπα να ξεκινήσουμε μια νέα σελίδα, με την αρχή της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ