ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός έδωσε πολύ κρίσιμο ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ, την Κυριακή, με την Ένωση να ολοκληρώνει το παιχνίδι με μία καλή φάση και τους πράσινους, να έχουν 2-3 μεγάλες στιγμές για να φτάσουν στο γκολ, το τελικό 0-0, παρέμεινε και έτσι κράτησε τον Παναθηναϊκό στην 3η θέση της βαθμολογίας και χωρίς απώλεια στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις (7-4-0).

Μεσοβδόμαδα, οι πράσινοι δοκιμάστηκαν στο Φάληρο, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και πρωταθλητή Ολυμπιακό και μάλιστα έφυγαν νικητές (2-1) από το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αυτό το αποτέλεσμα επέτρεψε στην ομάδα να διατηρήσει το προβάδισμα για την 3η θέση, αλλά και να διεκδικήσει ακόμη και τη δεύτερη, αφού πλησίασε στους δύο βαθμούς τον ΠΑΟΚ, τον οποίο αντιμετωπίζει στα τέλη Μαΐου, στον τελικό Κυπέλλου.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε πριν από δύο αγωνιστικές του ΠΑΟΚ, φτάνοντας μάλιστα στην πρώτη νίκη του στα πλέι οφ (1-3-3), όμως μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την ΑΕΚ (0-3). Παραμείνει στην τελευταία θέση (6η) της ειδικής βαθμολογίας. Δεν υπάρχουν, εδώ και καιρό, ελπίδες για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τους Γιαννιώτες να παρουσιάζονται αρκετά επηρεασμένοι από αυτή την εξέλιξη. Σοβαρά τα ανασταλτικά κενά που εμφανίζει η ομάδα στα περισσότερα ματς, οδήγησαν και στην πρόσφατη εκτός έδρας απώλεια. Αυτή τη φορά, σε δεύτερο κολλητό εκτός έδρας παιχνίδι, στην Αθήνα, αντιμετωπίζουν τους πράσινους που καίγονται για τη νίκη, ερχόμενοι μάλιστα από μεγάλο διπλό στο Φάληρο.

Το παιχνίδιανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννιναείναι προγραμματισμένο για τις 20:00του Σαββάτου.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ LiveStreaming | Mεταξάς: «Ήμασταν κουρασμένοι από την αρχή»

 Στην κούραση των παικτών του στάθηκε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ.

Όσα είπε ο Μεταξάς:

«Και να σκοράραμε πρώτοι ή και δεύτερο γκολ να βάζαμε, σήμερα δεν θα έφτανε. Οι μπαταρίες μας ήταν άδειες από την αρχή. Ήθελα να βγάλουμε και άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο γιατί μας έδωσαν τόσες χαρές τα παιδιά. Σήμερα χάσαμε δίκαια. Είχαμε σκεφτεί μια λύση, δεν την εφαρμόσαμε, μπορούσα να κάνω πιο γρήγορα την τακτική αλλαγή, αλλά δεν ήθελα να χάσουμε παίκτη μπροστά για να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ