Αλέξης Τσίπρας για Παναθηναϊκό: «Τα παιδιά μου είναι 12 χρονών και δεν έχουν δει πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο» (Vid)

Αλέξης Τσίπρας για Παναθηναϊκό: «Τα παιδιά μου είναι 12 χρονών και δεν έχουν δει πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο» (Vid)

Διάλογος - επος στον αέρα. Ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε το... παράπονό του για την απουσία τίτλων από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό!

Ο Αλέξης Τσίπρας φιλοξενήθηκε στην πρωινή  εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι», το πρωί του Σαββάτου (14/5). Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πριν ακόμη ξεκινήσει να συζητάει για τα σοβαρά θέματα της χώρας, κλήθηκε να μιλήσει για την ομάδα του. Τον Παναθηναϊκό. Και δεν έκρυψε την πικρία του για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου…

Συγκεκριμένα, στο καλωσόρισμα του Αλέξη Τσίπρα, ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής και οπαδός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Στάθης, θέλησε να ξεκινήσει με αθλητική χροιά τη συνέντευξη και συνεχάρη τον αρχηγό της αντιπολίτευσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ.

Ο Αλέξης Τσίπρας των ευχαρίστησε, αλλά παράλληλα επεσήμανε ότι το πρωτάθλημα αφορούσε στο βόλεϊ, σημειώνοντας πως στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά και πως τα παιδιά του που είναι 12 χρονών, δεν έχουν δει πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού.

Στην… πράσινη κουβέντα συμμετείχε και ο έτερος παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Ρογκάκος, ο οποίος εξέφρασε δημόσια τα παναθηναϊκά του αισθήματα και ζήτησε να μην υπάρχει απαισιοδοξία. Αναλυτικά ο διάλογος που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι»:

Παναγιώτης Στάθης: «Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε και για τον πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό. Να πούμε κάτι καλό…».

Νίκος Ρογκάκος: «Ο μόνος Παναθηναϊκός είμαι εγώ εδώ μέσα κύριε πρόεδρε…»

Αλέξης Τσίπρας: «Το πρωτάθλημα στο βόλεϊ, έτσι; Γιατί στο ποδόσφαιρο έχουμε να δούμε πρωτάθλημα… Τα παιδιά μου δεν έχουν δει ακόμη που είναι 12 χρονών…».

Νίκος Ρογκάκος: «Σιγά σιγά θα δούν, μην είμαστε απαισιόδοξοι…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ