Μπράμπετς: «Τελικός των… τελικών με ΑΕΚ» (vid)

Μπράμπετς: «Τελικός των… τελικών με ΑΕΚ» (vid)

O Γιάκουμπ Μπράμπετς σε δηλώσεις του μίλησε για την κρισιμότητα του αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς οι κιτρινόμαυροι θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ απόψε (14/5, 20:00) για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague σε ένα ματς «τελικό» και για τις δύο ομάδες, καθώς αναζητούν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την κρισιμότητα της αναμέτρηση τονίζοντας πως ο Άρης θα κάνει τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τον βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνει για κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Κόσμο των Σπορ» ο Γιάκουμπ Μπράμπετς:

Για το γεγονός πως έχει καταγράψει τα περισσότερα λεπτά στο πρωτάθλημα, αλλά και τα στατιστικά του:

«Νομίζω ότι είναι μια ομαδική δουλειά. Γίνεται μια συλλογική προσπάθεια στην άμυνα και με αυτή τη δουλειά μπορώ και βρίσκομαι πάντα πίσω από τον παίκτη και να μαρκάρω σωστά. Αποφεύγω τα πολλά φάουλ ωστόσο, διότι μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά για την ομάδα».

Αναφορικά με το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

«Είναι το παιχνίδι της χρονιάς και τελικός των τελικών. Πρέπει να μπούμε με τη σωστή νοοτροπία και να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που μας απασχολεί είναι να μπορέσουμε να είμαστε σταθεροί και να μην δεχτούμε γκολ, προκειμένου να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, γιατί αν δεν το κάνουμε όλα θα είναι μάταια».

Για τη ζωή στην Ελλάδα:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη ζωή στην Ελλάδα, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς βέβαια η ομάδα είχε κάποια σκαμπανεβάσματα, που είχαν μια επιρροή στην ψυχολογία μου. Ωστόσο μετά το ματς και εφόσον πετύχουμε, θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε όλη τη χρονιά».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ