Άρης: Χωρίς Σάσα και κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Χωρίς Σάσα και κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Βραζιλιάνος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όμως, κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο τραυματίας Γκάνεα, για το αυριανό (14/5) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Χερμάν Μπούργος δεν μπορεί, τελικά, να υπολογίζει τον Λούκας Σάσα για την αυριανή (14/5) κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Βραζιλιάνος μέσος ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του, όμως, κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ εκτός έμεινε και ο τραυματίας Γκάνεα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (14/05), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Matilla, Sundgren, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ