Άρης: Φούλ για Ευρώπη στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης

Άρης: Φούλ για Ευρώπη στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης

Με την συμπαράσταση των οπαδών του ο Άρης είναι αποφασισμένος για τη νίκη στο σημερινό (20.00) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Άρης μπορεί να εξασφαλίσει σήμερα (20.00) μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μπούργος συνεχίζει να διατηρεί το προβάδισμα και με ισοπαλία – όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική- έναντι στης αντιπάλου της, αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται.

Τεράστιο είναι και το ενδιαφέρον των οπαδών του Άρη για το συγκεκριμένο παιχνίδι και το Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να είναι σήμερα κατάμεστο.

Ο Χερμάν Μπούργος δεν αναμένεται, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στις προπονήσεις, να αλλάξει ην πετυχημένη «συνταγή» του ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα παρατάξει, δηλαδή, την ομάδα του με 4-2-3-1, διατηρώντας στο βασικό σχήμα τον Μπερτόλιο. Αν υπάρχει ένα ερωτηματικό, είναι στα δυο άκρα τα αμυντικής γραμμής, εκεί όπου δοκίμασε τόσο τους Σούντγκρεν – Εμπακατά (το πιθανότερο σενάριο), όσο και τους Σούντγκρεν και Σάκιτς.

Ο Κουέστα αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας. Ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Εμπακατά το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ματίγια και Ντουκουρέ θα αγωνιστούν στα χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά, ενώ ο Μπερτόλιο πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ