Ο Ολυμπιακός Β, το γκολ του Μπα, ο τραυματισμός του Νταμπό και οι αποφάσεις του… Μαρτίνς (Vids)

Ο Ολυμπιακός Β, το γκολ του Μπα, ο τραυματισμός του Νταμπό και οι αποφάσεις του… Μαρτίνς (Vids)

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνεχίζει τη δουλειά στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β νίκησε την Κηφισιά με γκολ του Μπα, ανησυχεί για τον Νταμπό και περιμένει τον Μαρτίνς να αποφασίσει.

Σήμερα ο Ολυμπιακός γιορτάζει την κατάκτηση του 47ου τίτλου του. Την Τρίτη ολοκληρώνει τη χρονιά με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Και από την Τετάρτη οι εγκαταστάσεις του Ρέντη ερημώνουν. Καθώς οι ποδοσφαιριστές και ο Πέδρο Μαρτίνς θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι οποίες, ωστόσο, θα διαρκέσουν λιγότερο από μήνα για τους περισσότερους, καθώς ο προγραμματισμός αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις 10-12 Ιουνίου και (πιθανότατα) στις 23 του μήνα θα αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Αυστρία.

Το ποιοι ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, είναι ένα ενδιαφέρον ζήτημα. Και αυτό διότι ειδικά στο πρώτο κομμάτι, που θα διεξαχθεί στο Ρέντη, θα απουσιάζουν πάρα πολύ ποδοσφαιριστές, καθώς οι διεθνείς θα έχουν υποχρεώσεις έως τουλάχιστον το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Αρα, η ξεκούρασή τους θα περιοριστεί στο ελάχιστο, για ακόμη μία χρονιά. Μάλιστα, σε πρώτη φάση, η ένταξή τους στις προπονήσεις προβλέπεται να γίνει στις 23 Ιουνίου, στην Αυστρία.

Λόγω των απουσιών, αλλά και επειδή θέλει να δει κάποιους εξ αυτών, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να καλέσει στην προετοιμασία κάποιους ορισμένα από τα παιδιά της ομάδας Β’, χωρίς ακόμη να έχει αποφασίσει ποιοι και πόσοι θα είναι αυτοί. Με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, πάντως, να συνεχίζει κανονικά προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια έως το τέλος Μαΐου. Κάτι που θα αλλάξει για όποιους ζητήσει ο Μαρτίνς για την προετοιμασία.

Αυτή την περίοδο, παρότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα της Super League 2, ο «Κάνιο» συνεχίζει να προπονεί καθημερινά τους παίκτες του και κάνει δοκιμές ποδοσφαιριστών από την ακαδημία, παράλληλα διατηρεί σε εγρήγορση τους παίκτες της ομάδας του μέσα από φιλικά παιχνίδια.

Ένα τέτοιο έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν 1-0 της Κηφισιάς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αλγκασίμ Μπα, μετά από ασίστ του Γιώργου Μαρίνου. Ένα γκολ που καταγράφηκε από τους αναλυτές της ομάδας και δημοσιεύτηκε από τον επιθετικό από τη Γουινέα, ο οποίος ευχαρίστησε των συμπαίκτη του για την εξαιρετική ασίστ που του έβγαλε!

Στην αναμέτρηση συμμετείχαν και παίκτες από τις Κ17 και Κ19 του Ολυμπιακού, τους οποίους ο Ιμπαγάσα τσεκάρει για τη νέα σεζόν (σ.σ. Κουτσίδης, Συρμής, Κασέμι, Ιάγκο Ιμπαγάσα). Ωστόσο, υπήρξε και ένα αρνητικό περιστατικό, το οποίο θορύβησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό χτύπησε το γόνατό του σε μια ανύποπτη φάση, δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι και σήμερα αναμένεται να μεταβεί για εξετάσεις, ώστε να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Πάντως το ιατρικό επιτελείο ήταν καθησυχαστικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ