Χαμός στην ΑΕΚ: Οπαδοί στα γραφεία της ΠΑΕ

Χαμός στην ΑΕΚ: Οπαδοί στα γραφεία της ΠΑΕ

Η αποτυχία της Ευρώπης έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους φιλάθλους της ΑΕΚ οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Μαρούσι, έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. Την παραίτηση όλων των στελεχών ζήτησαν οι οπαδοί της Ένωσης.

Οι αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΚ συνεχίζονται. Η τραγική εικόνα της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και κυρίως η αποτυχία της Ευρώπης, έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των «κιτρινόμαυρων» οπαδών, οι οποίοι βρέθηκαν στα Σπάτα τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά την ήττα με τον Άρη.

Αυτή τη φορά, οι οπαδοί της Ένωσης πήγαν στα πιο… επίσημα. Συγκεκριμένα, κόσμος της ΑΕΚ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μαρούσι και στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για την αποτυχημένη φετινή σεζόν. Μάλιστα, από νωρίς υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία στο Μαρούσι, χωρίς ευτυχώς να ξεφύγει η κατάσταση.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μίλησαν με κάποια στελέχη της ΠΑΕ και ζήτησαν από όλους να παραιτηθούν μέχρι το βράδυ και να επιμείνουν στις παραιτήσεις τους ακόμη κι αν αυτές δεν γίνουν αποδεκτές. Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, όσον αφορά στην στελέχωσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ