Ώρα μηδέν στην ΑΕΚ: Δεν είναι μόνο Κονέ-Παπαδημητρίου, είναι και ο Παπαδόπουλος

Ώρα μηδέν στην ΑΕΚ: Δεν είναι μόνο Κονέ-Παπαδημητρίου, είναι και ο Παπαδόπουλος

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας και απαίτησαν από Παπαδημητρίου, Κονέ και Παπαδόπουλο να φύγουν άμεσα από την ομάδα.

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της ΑΕΚ φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που  ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς της ομάδας. Ο κόσμος της Ένωσης στήριξε φέτος και με το παραπάνω, ακόμα και στα πλέι οφ που οι «κιτρινόμαυροι» αδυνατούσαν να πάρουν νίκη κόντρα σε κάποιον από τους μεγάλους αντιπάλους κι έβλεπαν το κακό να έρχεται.

Η ήττα από τον Άρη και κυρίως ο τρόπος που αυτή ήρθε, αποτέλεσαν τη χαριστική βολή, με τον κόσμο της ΑΕΚ να είναι πλέον στα κάγκελα και να βάλλει κατά πάντων. Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/5) αρκετοί οπαδοί του Δικεφάλου βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι όπου ζήτησαν από τα στελέχη τις παραιτήσεις τους μέχρι το βράδυ.

Η οργή των οπαδών ήταν μεγάλη και από τα «πυρά» τους δεν γλίτωσε κυριολεκτικά κανείς, ωστόσο τρεις ήταν αυτοί που συγκέντρωσαν πάνω τους το μεγαλύτερο ανάθεμα. Ο λόγος για τους Γιάννη Παπαδημητρίου, Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδόπουλο για τους οποίους απαίτησαν να παραιτηθούν… ΧΘΕΣ.

Οι τρεις τους είναι και αυτοί που φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για τον αγωνιστικό σχεδιασμό και για την ομάδα που δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Το μπαλάκι πλέον είναι στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος καλείται να πάρει άμεσα αποφάσεις πριν τα πράγματα γίνουν ακόμη χειρότερα.

Κι όλα αυτά, μία μέρα πριν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο οποίο αναμένονται έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο της ΑΕΚ. Από όσους τουλάχιστον έχουν το κουράγιο να βρεθούν στο ΟΑΚΑ μετά από όσα έχουν γίνει φέτος. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Μελισσανίδης θα είναι απών από το παιχνίδι λόγω της τιμωρίας του για το «ντου» στους διαιτητές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι υπόλοιποι από τη διοίκηση θα είναι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ